Nyíregyháza

2023.10.29. 20:18

Értékes esték a Kállay Gyűjteményben

Szon.hu

20221109 Nyíregyháza Autentikus helyszínen bemutatott örökségek, immár 157 érték szerepel a megyei értéktárban, a lista azonban volyamatosan bővül. A bizottság döntése alapján a Kállay Gyűjtemény épülete és a Kállay család emlékei, valamint a Magyar Rádió nyíregyházi stúdiójának anyaga is bekerült a megyei értéktárba. Fotó: Gazdag Mihály GM Kelet-Magyarország

Fotó: Gazdag Mihály

A Nyíregyházi Települési Értéktár Bizottság folytatja az Értékes esték programsorozatot, november 9-én 17 órától a Kállay Gyűjtemény épülete és a Kállay család emlékei elnevezésű nemzeti értékeinket 30 eves a Kállay Gyűjtemény címmel Dohanics László megbízott gyűjteményvezető mutatja be egy vetítéssel egybekötött előadáson. A résztvevőket köszönti dr. Ulrich Attila, Nyíregyhaza alpolgármestere. A részvétel ingyenes, minden érdeklődőt várnak a Bessenyei tér 15. szám alatt található Kállay Gyűjteménybe.

Fotó: KM-archív

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában