Programajánló

2023.10.07. 08:47

Hétvégi színház- és moziműsor

Szon.hu

A Delila a nagyszínpadon látható

Fotó: Pusztai Sándor

Móricz Zsigmond Színház

Szombat
19 óra: Delila, nagyszínpad, Móricz bérlet
19.30: Maggi és Lillemor, Szindbád Rendezvényterem, bérletszünet  

Krúdy Gyula Art Mozi, Nyíregyháza

Szombat
17 óra: Végtelen víztükör, kanadai-magyar-francia sci-fi, thriller. Brandon Cronenberg filmjét Magyarországon és Horvátországban forgatták. A sztori a korrupcióról, a társadalmi rétegek közti különbségekről, a kiváltságosok gátlástalanságáról, a hedonizmusról, az elszabadult ösztönökről, az alkotói válságról, továbbá egy defektes párkapcsolatról szól.
19.10:  Az Alkotó, amerikai sci-fi
A jövőben háború dúl az emberek és a mesterséges intelligencia seregei között. Joshuát, a harcedzett, korábban a különleges erőknél szolgált ügynököt felesége eltűnése emészti, amikor azt a feladatot kapja, hogy derítse fel és ölje meg az Alkotót.

Vasárnap

15.20: Ricsi a gólya és az elveszett kincs rejtélye, belga-német-norvég családi animációs film. Ricsi, a merész veréb, akit egy gólyacsalád fogadott örökbe, nagy kihívások elé néz. A különc „gólya” az észak-afrikai Nagy-tónál telel, amikor rájön, hogy nem ő lesz az, aki visszavezeti a rajt északra. Úgy dönt, egyedül repül haza. 
17 óra: Végtelen víztükör, kanadai-magyar-francia sci-fi, thriller
19.10: Az Alkotó, amerikai sci-fi


 

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában