Nyíregyháza

2023.11.25. 09:02

Elismeréseket vehettek át a szociális munka napja alkalmából

Szon.hu

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kirendeltségén, november 20-án  tartott szociális munka napján elismeréseket vehettek át a kitüntetettek. 

Az ünnepségen köszöntőt mondott Horváth Attila gazdasági főigazgató-helyettes, valamint Hasulyó Szabolcs, a kirendeltség igazgatója. A köszöntő után főigazgatói dicséreteket vehettek át áldozatos munkájuk elismeréseként a kitüntetettek.

A kirendeltség igazgatója arról beszélt,  a család feladatait, sokszor családpótló intézményként látják el...ezt a gondoskodó, védelmező, óvó funkciót pótolni nem könnyű feladat. Kiemelte, a szociális szférában dolgozók munkájáért hála és köszönet jár.

Főigazgatói dicséretben részesült: Kepics Gábor Andrásné, a Harmónia Integrált Szociális Intézmény Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegye Holdfény Otthon Nyírbéltek munkatársa, Borbély Árpádné Viktória Integrált Szociális Intézmény Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegye Amarillisz Otthon Mándok munkatársa, Tordai Sándorné Viktória Integrált Szociális Intézmény Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegye munkatársa, Sztarasztáné Farkas Erika, a Gyermekvédelmi Központ Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei dolgozója, valamint Vitéz Éva a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kirendeltség dolgozója.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában