Advent

2023.12.18. 10:03

Közös ünneplés és vásár

Az örömvasárnapon Buzák Zsolt alpolgármester és Vadászi Mihály képviselő gyújtották meg a harmadik adventi gyertyát Nyírbogdányban.

Szon.hu

Forrás: Önkormányzat

Lisovszki Tamás polgármester ünnepi köszöntőjét követően nagytiszteletű Angyalosy Zsoltné lelkész szolgálata és a Nyírbogdányi Református Egyházközség ünnepi műsora következett, közreműködött a demecseri Citrom Band és a református énekkar. A település központjában vásárt is tartottak a Sion Idősek Szeretetotthonának dolgozói, valamint ínycsiklandó gulyáslevessel is megkínálták a vendégeket. A Székely Elek Egyesület diós és mákos bejglivel kedveskedett, valamint forralt bort és teát kínált az érdeklődőknek. A karácsonyi ünnepséget követően a művelődési ház nagytermében, valamint a gyártelepen vehették át Nyírbogdány lakosai Nyírbogdány önkormányzata ajándékutalványait – számoltak be az eseményről a település közösségi oldalán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában