Nyíregyháza

2024.01.25. 08:57

Ösztöndíj a pilótaképzésben tanulóknak

Szon.hu

Forrás: Tréner Flight Academy

A Nyíregyházi Egyetem a 2024. évi felsőoktatási felvételi eljárásban felvételt nyert és tanulmányait folytató Légijármű-vezetés felsőoktatási szakképzésben részt vevő hallgatói számára speciális ösztöndíjat alapított - tájékoztatta portálunkat az egyetem vezetése.

Az ösztöndíj célja a szakon tanuló hallgatók minél magasabb szintű tanulmányi eredmény elérésének motiválása. A támogatásban szemeszterenként legfeljebb 10 fő részesülhet. Az ösztöndíj összege félévenként egyösszegű, 1 millió forint/fő. Az ösztöndíj a teljes képzési idő alatt (4 félév) meghirdetésre kerül. A pályázók rangsorolása súlyozott tanulmányi átlag alapján történik. A támogatást a jogosultsági feltételeknek megfelelő hallgató ösztöndíj jogcímen, utólag kapja meg.

Az 56 éves képzési tapasztalattal, hagyománnyal rendelkező intézmény várja a tovább tanulni vágyó pilótajelölteket! A Nyíregyházi Egyetemen tanuló hallgatók az egyedülállóan szép campuson tanulhatnak, ahol modern infrastruktúrával, ösztöndíjakkal, elérhető árakkal, többféle komfortfokozatú szállással, garantált kollégiumi elhelyezéssel, számos hallgatói programmal várja a leendő hallgatóit Magyarország piacvezető pilótaképző intézménye. 

A repülőmérnöki alapszakon tanuló hallgatók félévente akár 500 ezer forintos ösztöndíjat is kaphatnak. A képzésekre 2024. február 15-éig lehet jelentkezni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában