Nyíregyháza

2024.02.12. 14:01

A képzés tavasszal Nyíregyházán is elindulhat

Az elmúlt időszakban országszerte megnőtt az érdeklődés a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) oktatásai iránt. Ennek eredményeként az online, valamint az aktív budapesti képzések mellett országszerte elindulhatnak képzéseik.

Száraz Anita

Várják az érdeklődőket

Az egyesület nem az általános, féléves ütemben indítja el a kurzusokat, és mivel folyamatos az érdeklődés, az egyedi tematikának köszönhetően akár havonta indítanak tanfolyamot. Tavaly Nyíregyházán is indult képzés, amelyet több száz hallgató végzett el. Tekintettel a nagy nyírségi érdeklődésre, ebben az évben újabb tanfolyam indulhat a szabolcs-szatmár-beregi megyeszékhelyen.

– Igyekszünk a felgyorsult világ igényeihez maximálisan alkalmazkodni. Nyíregyházán tavaly jelentős érdeklődés mutatkozott a Felsőfokú Logisztikai Menedzser képzésünk iránt, ezért 2024-ben újabb tanfolyam indulása várható – mondta dr. Doór Zoltán, a Magyar Logisztikai Egyesület elnöke, aki hozzátette, várják az érdeklődőket, így akár már tavasszal elindulhat az újabb nyíregyházi képzés. A tanfolyamot elvégzők a gazdasági szervezetekben logisztikai tervezési, szervezési, irányítási, s ellenőrzési feladatokat láthatnak el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában