Nyíregyháza

2024.02.27. 07:40

Nyíregyházán a Szélrózsa

Már lehet regisztrálni a 14. Szélrózsa evangélikus ifjúsági találkozóra.

L. Tóth Lajos

Tavalyelőtt Gyulán rendezték meg a találkozót

Forrás: Fotó: eotvos.sopron.hu

Elérhetővé vált a Szélrózsa evangélikus ifjúsági találkozó regisztrációs felülete, június 16-ig van lehetőség az online regisztrációra és jegyvásárlásra. Ezt követően a helyszínen lehet majd jegyet váltani, valamivel drágábban az online áraknál. A Szélrózsa találkozó közel 30 évvel ezelőtt evangélikus fiatalok kezdeményezésére jött létre a Magyarországi Evangélikus Egyház ernyője alatt: országos szintű keresztyén nagytalálkozó rendezése akkor Magyarországon egyedülálló volt. 

Minden Szélrózsának más helyszín ad otthont, ezúttal július 10. és 14. között a nyíregyházi egyetemi campusra hívják a szervezők az érdeklődőket.

A közös istentiszteletek és áhítatok, előadások, kerekasztal-beszélgetések, koncertek mellett sportversenyek, ügyességi vagy szellemi játékok, kézműves-foglalkozások, kulturális programok biztosítják a fesztiválhangulatot.

A regisztráció során lehet ebédet rendelni, megvehető a Szélrózsa-vonatjegy, és azt is jelezhetik a résztvevők, ha az ingyenes sátortáborban szeretnének megszállni. A regisztrációt érintő kérdésekkel a [email protected] címen lehet érdeklődni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában