Siker

2024.03.05. 09:26

LEGO: a dán gyárigazgató is büszke a HIPA díjára

Ahogy arról beszámoltunk, a HIPA Nemzeti Befektetési Ügynökség budapesti díjátadó gáláján ismét volt nyíregyházi díjazott: “az év állandó újrabefektetője” a Lego Manufacturing Kft. lett.

Tarnavölgyi Gergely

Chresten Bruun gyárigazgató (középen) büszkén vette át a HIPA díját

Forrás: Fotó: HIPA

A rangos elismeréssel kapcsolatban portálunknak sikerült megszólaltatni Chresten Bruunt, a nyíregyházi üzem gyárigazgatóját, a LEGO Csoport senior alelnökét.

– Nagy megtiszteltetés számunkra ez a díj, amely elismerése mindannak, amit az utóbbi több mint 15 évben a magyarországi jelenlétünk megerősítésébe és növelésébe fektettünk. Magyarország nagyon fontos ország a LEGO Csoport számára, hiszen az öt meglévő gyárunk közül az egyik itt működik Nyíregyházán. Ez ráadásul egyike annak a három gyárnak, mely a LEGO-gyártás teljes folyamatát végzi. Nyíregyházán 2008-ban kezdtük meg működésünket, 2014-ben pedig megnyitottuk saját, vadonatúj gyárunkat. Termékeink jó piaci teljesítményének köszönhetően a gyár azóta több további bővítési hullámon ment keresztül, és jövőre már több mint kétszer akkora lesz, mint a megnyitásakor volt – fogalmazott a Chresten Bruun.

A nyíregyházi gyárigazgató szerint a növekedésük nem csak a gyártókapacitásról és az épületek területéről szól, hanem a vállalati kultúrájukról is, és arról, hogy a gyorsan változó időkben is stabil, növekvő környezetet tudnak biztosítani kollégáiknak.

– Ez a siker a LEGO Manufacturing Kft. összes dolgozójának köszönhető, akik rendkívüli elhivatottsággal és lelkesedéssel nagyszerű munkát végeznek. Ez tesz bennünket végső soron sikeres és világszínvonalú gyártócéggé – emelte ki portálunknak Chresten Bruun. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában