Nyíregyháza

2024.04.22. 09:45

Interaktív előadás a szakjogásztól

A kamarai rendezvény a gyakorlatban is jól alkalmazható ismeretek átadásáról szólt.

Tarnavölgyi Gergely

Dr. Papp Ágnes munkajogi szakjogász tartott előadást

Forrás: Kamara

Dr. Papp Ágnes munkajogi szakjogász tartott előadást a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara HR Klubjának soros rendezvényén. A napokban megtartott nyíregyházi fórumon a régió vállalkozásainak vezetői, illetve a humánerőforrás területen dolgozó szakemberek vettek részt.

Tipikus hibák

Dr. Papp Ágnes előadásának fókuszában a munkaviszony jogszerű megszüntetésének esetei álltak, kiemelt figyelmet fordítva az ilyenkor előforduló tipikus hibákra, a köztudatban helytelenül rögzült megoldásokra.

- Az előadás interaktív volt, a résztvevők számos kérdést tettek fel, és kölcsönösen megosztották egy-egy kérdésben saját tapasztalataikat is. Az előadás ezáltal nem a sokszor bonyolult jogszabályszövegek értelmezéséről, hanem a gyakorlatban is jól alkalmazható ismeretek átadásáról szólt - mondta lapunknak Párkányiné dr. Csurka Edina, a kamara főtitkára, aki hozzátette: továbbra is várják a HR Klub leendő tagjait, jelentkezni a [email protected] e-mail címen lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában