NYÍRVV

2024.04.02. 10:04

Parkolólezárások és korlátozások Nyíregyházán

A NYÍRVV szakemberei 2024. április 4. napján városunk két helyszínén is faápolási munkálatokat fognak végezni a Magyar Közút Zrt. engedélyével.

Szon.hu

Forrás: illusztráció / nyiregyhaza.hu

Az Orosi úton a Mezsgye és Kezdő utca közötti, városba bevezető szakaszon a külső sáv lezárásra kerül a 8.00 órától kezdődő munkálatok idejére.

A Kert utca 24. és 42. szám közötti szakaszon - az Inczédy sor irányába - a társasházak előtti parkolók lezárásra kerülnek, továbbá időszakosan és szakaszosan a külső sáv lezárására is sor kerülhet a faápolási feladatok ellátásának idejére.

A munkálatok ideje alatt a Kert utca érintett szakaszán a gyalogos- és gépjármű forgalom időszakos korlátozására is számítani lehet.

Kérjük a fenti utakon közlekedő autósokat, kerékpárosokat és gyalogosokat, hogy az akadálytalan munkavégzés és az esetleges károkozások elkerülése érdekében az említett időszakban az érintett szakaszon fokozott figyelemmel és körültekintően közlekedjenek!

A munkavégzés időpontját az időjárási körülmények befolyásolhatják.

Megértésüket és türelmüket köszönjük! - írt a NYÍRVV.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában