Színpadon az Ukulele Trió!

2019.06.14. 09:49

360 fokos videó: Ukulelével indult a sóstói nyár

Újra itt a nyár, és újra itt a Zene Sóstón! Az első koncertet szerdán – a tavalyi évhez hasonlóan – az Ukulele Trió adta.

dav

Az együttes tagjai egy mozgalmas időszakon vannak túl: az elmúlt egy évben nagyon sok fesztiválon és rendezvényen léptek fel. A Zene Sóstón nyitókoncertje előtt elárulták: az idei nyarat is ugyanilyen eseménydúsnak képzelik el.

– A közönség már megszokhatta a dalainkat: népszerű slágereket írunk át ukulelére – mondta el Füzesséry Tibor, a zenekar a zenekar vezetője és „ukulelése”. – Elég széles a repertoárunk: Santana-tól Michael Jackson-ig megpróbálunk mindent megszólaltatni ezen a kis hangszeren.

Az Ukulele Trió jövőbeli tervei között szerepel, hogy még több dalt dolgozzanak fel, és még több emberrel ismertessék meg az akusztikus zenét és a hawaii minigitárt, az ukulelét.

 

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában