Ínycsiklandozó ételek készültek

2019.06.13. 13:21

Finomságok rotyogtak a vadászok üstjeiben

Főzőversenyt is rendeztek a megyei vadásznapon, amelynek az ibrányi városliget adott otthont a közelmúltban.

Nem voltak könnyű helyzetben a zsűri tagjai – Taksár Ferenc (Szabadtűzi Lovagrend), Balázsi Antalné (nyugdíjas szakács), Wallendums Péter (a Vadászlap főszerkesztője) – hiszen sok finomság közül kellett kiválasztaniuk a legfinomabbakat.

A főzőverseny eredménye

Vadételek: 1. Nyíregyházi Új Erő Vt. (kelkáposztás vadnyúl), 2. Bockerek Vt. (kemencében sült szarvaskaraj puliszkával, sült paprikával, áfonyamártással), 3. Nagycserkeszi Új Erő Vt. (vaddisznópörkölt főtt burgonyával, savanyú uborkával).

Nem vadételek: 1. Gávavencsellői Nimród Vt. (harcsapaprikás kapros túrós csuszával), 2. Lónyai Tiszatáj Vt. (slambuc), 3. Vadászhölgyek (kötött-tészta leves).

Különdíj: Buji Táncsics Vt. (kacsamájjal töltött fácánmell, roston sült kacsamell burgonyafánkkal, gombamártással), Tarpai Földtulajdonosok Vt. (szarvaspörkölt nokedlivel, savanyúsággal).

KM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában