Magyar Színházak

2019.06.25. 09:02

Vígjáték, dráma és musical a programban

A fesztivál ma is várja a színház szerelmeseit.

Folytatódik a Magyar Színházak XXXI. Kisvárdai Fesztiválja: ma 17 órától a kassai Thália Színház Ferdinand von Schirach Terror című darabját mutatja be a Művészetek Házában, az előadást Czajlik József rendezte.

20.30-tól Joe Dipietro Ügyes kis hazugságok című vígjátékát láthatják az érdeklődők a Bagolyvárban a budapesti Madách Színház művészeinek – Kerekes Éva, Szerednyey Béla, Balla Eszter, Nagy Sándor – előadásában, a rendező Szirtes Tamás, a napot 21 órától Jordi Galcerán A Grönholm-módszer című darabja zárja a zsinagógában, a rendező Barabás Árpád.

Egy nap, két Csehov

Szerdán 18 órától jön egy klasszikus: Csehov Három nővérét a Gyergyószentmiklósi Figura Stúdió Színház mutatja be Albu István rendezésében. 21 órától a Bagolyvárban Masteroff–Kander–Ebb Cabaret című musicaljére várja az érdeklődőket a budapesti Turay Ida Színház (a rendező Koltay Gábor), a zsinagógában pedig egy másik Csehov-mű, az Apátlanul kerül színre este kilenctől a nagyváradi Szigligeti Színház előadásában, a rendező Botos Bálint.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában