Nézz körbe 360 fokban!

2019.07.28. 18:29

360 fokos videó: 60 évnyi rocktörténet a Rockwise koncertjén

A Rockwise is bemutatkozott a Zene Sóstón színpadán, koncertjükkel egy rocktörténeti kalandozásra hívták a közönséget.

– A Trambulin utódzenekara vagyunk: az alapító tagok között van Tóth Pál basszusgitáros és Szabó István billentyűs – mondta el a szintén alapító Turcsán András, aki a dobok mögött ül. – Sok tagcsere után alakult ki a jelenlegi felállásunk, bár a sóstói koncertre is egy vendégzenésszel érkeztünk, a szólóénekesünket pedig a vokalistánk helyettesíti.

A Rockwise széles palettáról válogatta ki a koncerten hallható dalokat. Az 1950-es évektől napjainkig szinte minden korszakot megszólaltattak: Jimi Hendrix, a Guns N' Roses és a Lynyrd Skynyrd legismertebb slágerei is felcsendültek.

– Elég nehéz volt szelektálni, hiszen nagyon szeretjük ezt a műfajt és mindenkinek megvannak a kedvencei – mesélte Molnár Zsuzsanna, aki vokalistából énekessé lépett elő a sóstói koncert alkalmával. – Hosszú ideig tartott, mire sikerült kiválogatni a repertoárunkban szereplő dalokat.

Turcsán András hozzátette: a zenekar célja, hogy minél többet koncertezhessenek, lehetőleg szabadtéri rendezvényeken. A terveik között nem szerepel az albumkészítés, ahogy ők fogalmaztak, egyszerűen csak zenélni szeretnének.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában