Szavazásértékelő

2019.09.02. 11:43

Taroltak a koncertek a VIDOR Fesztiválon

Neked mi tetszett eddig a legjobban a VIDOR Fesztiválon? – kérdeztük olvasóinkat három nappal a kulturális seregszemle vége előtt.

„A zene, a zene! Hihetetlen koncertélményekkel lettem gazdagabb!” – ezt választották a legtöbben, azaz a szavazók 21 százaléka. Épp csak lemaradva, 19 százalékkal futott be „Az egész úgy jó, ahogy van! Választani sem tudok!” lehetőség, olvasóink 17 százaléka pedig némi késésben volt: ők a „Jaj, hoppá, már tart a VIDOR? Lemaradtam kissé, de pótlom!” lehetőséget választották.

A belvárosi forgatag hangulatát 11 százalék tartotta a VIDOR legnagyobb élményének, míg a színházi előadásokra a Szabolcs Online olvasóinak nyolc százaléka voksolt. Meglepő módon filmvetítések végeztek az utolsó helyen egy százalékkal, a „Más” opciót pedig 23 százalék választotta – ami nem is csoda, hiszen lehetetlen lett volna a VIDOR programját egyetlen szavazásba sűríteni.

A VIDOR Fesztivál legemlékezetesebb pillanatait és a versenyprogram győzteseit ebben a cikkünkben gyűjtöttük össze.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában