Ricsi

2019.10.03. 20:00

Meglepetésre készül

Nagy Ricsi keddi koncertje előtt egy izgalmas projektről beszélt lapunknak.

Ismerős dallamok csendültek fel kedden a Bencs-villában: Majka dala, a Belehalok szólalt meg egy szál zongorán kísérve. Az előadó Nagy Ricsi volt, aki az egyik jól ismert országos tehetségkutatón indult és szerzett magának hírnevet – többek között ezzel a számmal is hatalmas sikert aratott az élő showban –, és azóta is tudatosan építi karrierjét. A nyíregyházi zenész egy koncert erejéig visszatért szülővárosába: akusztikus esttel ajándékozta meg a közönséget.

Mozgalmas volt a nyár

– Külföldi és magyar slágerekkel, valamint saját dalokkal is készültem – mondta el a koncert előtt. – Szeretem az összes műfajt, az akusztikus zene pedig különösen közel áll hozzám. A mostani produkcióban csupán ketten vagyunk a színpadon, Vilmányi Márk gitáros játszik velem.

Ez a felállás sokkal nehezebb egy nagy zenekaros koncertnél,

hiszen minden apró kis hiba feltűnik, a közönség sokkal hamarabb észreveszi a bakikat, így minden prcikánkkal koncentrálnunk kell az előadásra – mondta.

Ricsi mögött eseménydús nyár áll, azonban még ennél is nagyobb pörgésre vágyik: nemrég új feladatot adott magának, amelyről egyelőre szűkszavúan nyilatkozott.

– Ez egy teljesen új kihívás, melybe a szólókarrierem mellett vágtam bele: egy kreatív, több műfajt vegyítő projekt. Az elmúlt időszakban rengeteget dolgoztunk rajta, de még nagyon az elején járunk, készülnek a dalok a stúdióban. Az első számot az albumról 2020 elején tervezzünk megmutatni, de ezzel párhuzamosan a saját terveimmel is foglalkozom: az idén megjelenik az új lemezem.

NA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában