Leforgatták az első klippet

2019.10.30. 15:42

Új dalokat írt Andi

Gábor Betti az énekesnőre bízta szólóalbumának összes dalszövegét.

Szakos Andi szerzeményeit hamarosan a közönség is hallhatja

Forrás: Facebook

Szakos Andrea, az egyik országos tehetségkutató műsor hatodik szériájának második helyezettje és a nyíregyházi Karmapirin együttes frontasszonya közösségi oldalán írt legújabb projektjéről. Az énekesnő Gábor Bettina, a 2000-es évek óta népszerű Desperado arcának szólóalbumánál bábáskosott: a Lélegezz velem című lemez mind a tizenegy dalának ő írta a szövegét!

Az énekesnő nem unatkozhatott az utóbbi hónapokban, hiszen amellett, hogy egy teljes album szövegeit megírta Bettinek, a saját karrierjét sem hanyagolta el. A Karmapirinnel nem csak a nyarat, hanem az őszt is végigkoncertezték – legközelebb Debrecenben lépnek fel november 8-án -, illetve pár hónapja Szpari megújult indulóját is bemutatták a közönségnek.

Hamarosan debütál

Gábor Betti új albumára már nem kell sokat várnia a rajongóknak, hiszen még idén megjelenik, az első videóklipet már le is forgatták Budapesten az Így szeretem című számhoz. Az énekesnő már nagyon várja, hogy a közönség végre megismerhesse szólólemezét, rajta Szakos Andi szerzeményeivel.

– Ez azért érdekes és fontos számomra, mert amikor 25 éves voltam, felajánlották, hogy csináljak egy szólólemezt a Desperado mellett; akkor nem vállaltam. Viszont teltek-múltak az évek, s ez az igény egyre erősebb lett bennem – nyilatkozta a sztár az új albumról a Hajdú Online-nak, majd hozzátette: olyan, mintha az új dalokban Andi az ő érzéseit írta volna le.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában