Bencs villa

2019.12.17. 11:08

Többszemközt: Gulácsi Tamás a villa vendége

Jövőre is folytatódik a beszélgetéssorozat, Kováts Dénes a nyíregyházi művészt faggatja.

A következő évben is folytatódik a Bencs-villa beszélgetéssorozata, a Többszemközt, melynek január 14-ei meghívott vendége a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház művésze, Gulácsi Tamás lesz, aki lehet, hogy kerékpárral, bár az sem kizárt, hogy meseautóval érkezik a helyszínre. Azt már biztosan tudjuk, hogy szerette a baltát a fejben, s hogy a zenében mindenevő, de azt talán nem, hogy melyik a kedvenc állatfajtája és mi a szerepálma. Mindezekről és természetesen színházról, a színészmesterségről is kérdezi Gulácsi Tamást az est házigazdája, Kováts Dénes.

Gulácsi Tamás 2009-ben szerzett színészi végzettséget a Kaposvári Egyetem Művészeti Főiskolai Karán. A kaposvári Csiky Gergely Színház tagja volt 2012-ig, majd a következő évadban szerződött a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházhoz. Két évvel ezelőtt feleségül vette Kosik Anita színésznőt, aki szintén a megyeszékhely társulatának a tagja. A színház mellett több filmszerepet is vállalt, játszott a Fej vagy írásban, a Nekem Budapestben és a Hacktionben.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában