„Felbőg a motor”

2020.02.26. 16:10

Lions retró parti az Alvégesiben

Jó ötlet volt megszervezni a retró partit, a visszhangok alapján lesz is folytatása.

Dr. Chrabák László nyeregben érezhette magát az Első Nyíregyházi Lions Club tagjainak sűrűjében

Fotó: Kézy Béla

„Felbőg a motor, rajtad van a sor, Angyalszemű, csak egyszer élünk, minden suhan, a lomb, az erdő, bodros hajad a szélben, két szem sugara fent a felhőn, táncol, kacag a fényben” – bömbölt a hangszóróból az Első Nyíregyházi Lions Club első retró partiján, a korhű módon berendezett Alvégesi Művelődési Házban.

DJ Váczy Zoli olyan zenéket bányászott elő a múltból, amelyekkel folyamatosan benépesítette a táncteret szombatról vasárnapra virradóra.

Ha a motor nem is bőgött fel, de rá lehetett ülni a Babettára, a Vestára, és Czékmann István jóvoltából remek fotók készültek.

Közel százharmincan voltunk a partin, ahol retró totó, ország-város-fiú-lány vetélkedő, tombolasorsolás is színesítette a programot

– újságolta dr. Chrabák László klubelnök. Elmondta, hogy az est bevételét a Jósa András Oktatókórház szülészeti osztályán tevékenykedő Ringató klub fenntartására fordítják. „Ringasd el magad, ringasd el magad, ha senki nincs, ki elringasson, ringasd el magad” – szólt a sláger refrénje.

Fél négyig tartott

– Kifejezetten jó hangulatban telt az este, az éjjel, az utolsó vendégek fél négykor távoztak abban a reményben, hogy máskor is lesz hasonló jellegű rendezvény.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában