Koncert

2020.03.10. 12:03

Negyven nagylemez legkedveltebb dalai

Koncz Zsuzsa számtalan fesztiválsikert, telt házas koncertet, rangos elismerést tudhat magáénak.

Koncz Zsuzsa ma este a Nyíregyházi Egyetem Kodály termében ad koncertet

Fotó: Molnár Péter

Koncz Zsuzsa igazi állócsillag a magyar popzene egén, dalai minden korban aktuálisan a mához szólnak. Egy előadóművész számára azok a dalok a legkedvesebbek, melyeket a közönség újra meg újra örömmel hallgat. Az énekesnő tavaly novemberben megjelent Így volt szép című dupla lemezén ezeket a számára és számunkra is kedves slágereket válogatta össze – pályájának kezdetétől napjainkig. Ma este hét órától a Nyíregyházi Egyetem Kodály termének közönségével indul időutazásra, visszarepítve a rajongókat a Ki mit tud?-ok és táncdalfesztiválok idejébe, a beatkorszakba, a hetvenes évekbe, amikor többször került összetűzésbe a politikai hatalommal, a rendszerváltást követő időszakba.

A színházaktól az arénákig

Negyven album – többségük arany- vagy platinalemez –, hazai és külföldi fesztiválsikerek, koncertek, emlékezetes tévéműsorok és rangos kitüntetések jelzik pályafutását.

Koncz Zsuzsa előadásmódja személyes és közvetlen, ám egyénisége egy sportcsarnokot is könnyűszerrel betölt. Éppen ezért az intim színháztermektől az arénák zsúfolásig telt lelátóiig bármilyen közegben otthon érzi magát, és saját bevallása szerint az igazi örömet számára a koncertek jelentik.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában