Biri, Hodász

2020.05.04. 08:10

Lehet szavazni a fiatal csillagokra

Egyre több helyen ismerik az autentikus zenét népszerűsítő Terne Cserhaját.

Fotó: LTL

A muzsika már csak ilyen: megszépíti a világot, megkönnyíti a szívünket, magával ragad, meghat és megnyugtat – vallja a Terne Cserhaja zenekar. A Terne Cserhaja magyar megfelelője: fiatal csillagok.

– A Biriben működő Dankó Pista-iskola és a nyíregyházi központú Vásárhelyi László Alapfokú Művészeti Iskola tanulói vagyunk, egyébként pedig Hodászon élünk, és Paszabhoz is kötődünk – mondta Herceg, vagyis Balázs Sándor, az együttes szószólója.

Nemzetközi vetélkedés

– Legutóbb országos első helyezést értünk el egy népdal­éneklési versenyen, most pedig egy nemzetközi vetélkedésre neveztünk be a dalunkkal. Reméljük, sikerül örömteli perceket szerezni mindenkinek, aki meghallgatja. Nagyon várjuk a lájkokat.

A Facebookon a European Roma Institute for Arts and Culture – ERIAC felületén található az autentikus zenét népszerűsítő Terne Cserhaja dala. Az együttest Oláh József, Kozák Béla, Balázs Sándor és Lakatos Zoltán „Junior” alkotja. Ami megkönnyíti és felerősíti a közös munkát, hogy baráti közösséget is alkotnak.

LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában