bulika

2020.08.27. 15:30

Bulikalauz: ezekre érdemes rápörögni

Bár a hőmérő higanyszála az elmúlt napokban mintha enyhülést mutatna, a klubokban, szabadtéri szórakozóhelyeken még perzselnek a bulik. Ízelítőül: a Barbizon pénteki UV Color Partyján senki nem maradhat láthatatlan.

Forrás: shutterstock

Augusztus 27., csütörtök

20 óra: Fújhatja, aki kihagyja

Nemzetközi szaxofonos formáció érkezik ma Nyíregyházára, a Europe Saxophone Trio ad élő koncertet a Móricz Kertben.

Nicolas Beaupertuis (Franciaország), Alex Koljadzsin (Ukrajna) és Sándor Ferenc (Magyarország) repertoárjában saját szerzemények és feldolgozások egyaránt szerepelnek, a dalokat áthatja a funky.

Augusztus 28., péntek

20 óra: Szüret Utcza-koncert

Végéhez közeledik a Bátori Korzó. A rendezvény utolsó etapja beköltözik a nyírbátori 2-es Pubba.

Pénteken a jazz nyíregyházi fenegyerekei, a Szüret Utcza ad ingyenes koncertet.

21:30: Pillangók a Szmogban

A Butterfly Rock Team lép színpadra péntek este a nyíregyházi Szmog Pubban.

A zenekar – Balogh László (ének, basszusgitár), Kovács Barnabás (gitár) és id. Kovács Barnabás (dob) – magyar nyelvű, saját és újragondolt dalokat játszik a poptól a hard rockig, s teszi mindezt kizárólag élőben. A koncert ingyenes.

22 óra: Magyar buli a Noxban

A nyíregyházi szórakozóhelyen a legnagyobb hazai slágereket adagolja péntek éjszaka DJ Széles.

22 óra: High School Musical Party

A mátészalkai Club Passionben hatalmas Disney-bulival várják a vendégeket, akik gyermekkoruk kedvenc dalaira rophatják egész este.

22 óra: UV Color Party

Színes nyárzáró buli a nyíregyházi Barbizonban.

Hatféle színben ragyoghatnak, akik időben érkeznek a Szódaház utcai szórakozóhelyre, ahol az ajánlott viselet ezúttal a fehér lesz. Akik még élénkebbé teszik az éjszakát: Jauri, Mestyán Dani és MattG. Belépés 16 éven felülieknek.

22.30: Vidor-performansz

A vendégeké lesz a főszerep a nyíregyházi Absolutban. A zenés-táncos rendezvényen DJ Németi diktálja az ütemet.

Augusztus 29., szombat

16 óra: East Vibes Day & Night

A Móricz Kertben tizenkét órás bulival búcsúztatják a nyarat.

Az East Vibes csapata ott folytatja a menetelést, ahol a múlt hónapban abbahagyta. Napközben ingyenes programok, majd hajnalba nyúló tánc várja a vendégeket. Akik a hangulatért felelnek: GebÏr, Blas, Episode1, Mzperx.

17 óra: II. PásztoRock

Mini-rocktalálkozónak ad otthont szombaton a rakamazi Tutajos Beach.

A családias fesztiválon helyi és környékbeli zenekarok csapnak a húrok közé. Fellép a szabolcsi Atanáz Expressz, a balsai ATC, a ráckevei ZoZi Top, a nyíregyházi Rockhajó, a gávavencsellői KOROM, és egyenesen a Csallóközből érkezik a Suteren Friday. Az aznapi strandbelépő érvényes a délutáni és esti koncertekre is.

19 óra: Sunshine-szülinap

A Sóstó Garden ad otthont az idei Sunshine-szülinapnak. A vendégek létszáma nem haladhatja meg az ötszázat, így nem tanácsos lekésni a kapunyitást.

A fellépők listája ezúttal is változatos, az elektronikus zenétől a popon át a hiphopig mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő előadókat, lemezlovasokat. Egyenesen Londonból érkezik DJ Phil Deep, de itt lesz a Life Style, a New Level Empire, a Hősök, G.w.M, DJ Perényi, Stephanie és Náksi is.

19 óra: Záróbuli két fellépővel

Szombaton véget ér a Bátori Korzó koncertsorozat. A 2-es Pubban az Uknow Duo és a Jó’vana zenekar lép közönség elé.

Pén­zes Stefi és Dörnyei Szabolcs, azaz az Uknow Duo repertoárja rendkívül színes, széles skálán mozgó és folyamatosan bővülő. Megtalálhatóak benne pop-rock dalok sajátos feldolgozásai Lady Gagától a Beatlesig, jazz standardek, a latin világ gyöngyszemei és underground örökzöldek. A Jó’vana pedig annak ellenére, hogy Nirvana-feldolgozásokat játszik, saját bevallása szerint mégsem tribute-zenekar. A koncertek ingyenesek.

21 óra: Élő zene egész este

A vajai Anna pubban Ignácz Márkó húzza a talpalávalót.

21 óra: Tél a nyárban

Wintercolor Party augusztusban?! Igen, a gergelyiugornyai Malibu Beach Clubban ez is lehetséges.

Hóágyú, UV-festés, vizes póló és a leghúzósabb partizenék – ez várja a vendégeket szombat éjjel. Sőt, a korán érkezőket profi sminkesek teszik garantáltan láthatóvá. Rezidens: Belasco.

22 óra: Groovehouse a házban

Hajnal, Vándor, Elmúlt a nyár, Ha újra látom – a kétezres évek elején a csapból is ezek a dalok folytak.

A nyíregyházi Barbizon vendégei a magyar popzene állócsillagai, slágereiket generációk szeretik és éneklik: jön Judy és Zsolti, azaz a Groovehouse. A buli 18 pluszos.

22 óra: Mystic Balloon Show

A naptár szerint ezen a hétvégén el kell búcsúznunk a nyártól.

A nyíregyházi Mamma Miában a Hot Men Dance táncosai gondoskodnak a forró hangulatról, de az éjszaka néhány dal erejéig LL. Junior is beugrik a klubba. S ha ez nem lenne elegendő, Mystic Balloon Show-val is készülnek a szervezők. Az este házigazdái: Geczó, Viktor és Chad. A parti 20 pluszos.

22 óra: All Night Long

A mátészalkai Club Passionben egész éjjel DJ Tekk pörgeti a legjobb lemezeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában