Helyi kultúra

2020.10.31. 09:25

Találkozó a színészekkel

A vetítések után Thuróczy Szabolccsal is beszélgethet a közönség.

Forrás: vertigo media

Már nem kell sokat várnunk, hogy végre megnézhessük a legújabb magyar romantikus vígjátékot, a Becsúszó szerelmet november 12-től vetítik a hazai mozik. Jó hír mindazoknak, akik nem bírják kivárni a bemutatót, sőt szívesen találkoznának a főszereplőkkel is: a jövő hétvégén két alkalommal is premier előtti vetítést és közönségtalálkozót szerveznek a fővárosban.

Fordulatos történet

A film főszereplői, Gombó Viola Lotti és a nyíregyházi Thuróczy Szabolcs november 7-én 19 órától a Puskin moziban találkozik az érdeklődőkkel, majd november 8-án 20.30-tól Ötvös Andrással kiegészülve a Kino Cafe moziban beszélgetnek a nézőkkel.

A Becsúszó szerelem története szerint az elszánt focidrukkernek, Gyulának és feleségének nem lehet saját gyermeke. Amikor elúszik az örökbefogadás lehetősége, az asszony megbeszéli egy fiatal, várandós roma lánnyal, hogy adja nekik születendő kisbabáját, ez pedig rengeteg fordulatot, konfliktust és nem várt érzéseket eredményez. Thuróczy Szabolcs a filmben Gyula egyik ultrás barátját alakítja.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában