Vidra Gála is lesz

2020.10.15. 15:35

Zenélő vidrarajzok

Az év emlőse ihlette Gryllus Vilmos és a Tamás Éva Játéktára dalait, amiket a kisdiákok illusztrálhatnak.

Gryllus Vilmos vidradalát is illusztrálhatják a gyerekek

Forrás: Youtube

Fotó: Alexandra Csaki

A Herman Ottó Intézet országos dalillusztrációs rajzpályázatot hirdet alsó tagozatos kisdiákok számára. Témája Gryllus Vilmos és a Tamás Éva Játéktára gyermekslágereinek főszereplője, az év emlőse: a vidra. Pályázni egy színes vagy fekete-fehér, hagyományos rajzzal, kollázzsal, esetleg digitális technikával készült saját alkotással lehet, ami a két vidradal valamelyikét illusztrálja.

Vidra Gála

A jó minőségű (A4-es vagy A3-as méret, JPG vagy TIF formátum) pályaműveket kizárólag elektronikus úton küldhetik be a jelentkezők a [email protected] e-mail-­címre november 15-éig, de érdemes megtartani az eredeti alkotást is. Az üzenet tárgya legyen a következő: Zenélő vidrarajzok. A gyerekek szüleitől kitöltött és aláírt nyilatkozatot is kérnek, a szükséges űrlapokat az intézet honlapjáról tudják letölteni.

A beérkezett alkotásokat szakmai zsűri bírálja el, s a legjobb rajzok készítőit természetvédelemmel kapcsolatos meglepetéssel és élményajándékokkal díjazzák.

A hivatalos eredményhirdetésre november végéig várniuk kell a gyerekeknek, a nyerteseket az online Vidra Gálán jelentik be, aminek időpontjáról és részleteiről e-mail­ben értesítik a kisdiákokat és szüleiket.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában