Paszab

2021.05.28. 09:07

Koncertekre készülnek

A Parno Graszt a nyáron megyénkben is színpadra áll.

KM

20190717 Debrecen fotó: Kiss Annamarie Hajdú-Bihari Napló A Campus fesztivált rendezte meg a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft. a Nagyerdei Stadionnál. Parno Graszt.

Forrás: HBN-archívdrága

Fotó: Kiss Annamarie

Az autentikus roma zene egyik legnépszerűbb hazai képviselője, a Parno Graszt a közösségi oldalán számolt be arról a rajongóknak, hogy a következő hónapokban hol lehet velük mulatni a koncertjeiken.

Virtuális lemezek

Mint ahogy valamennyi előadóművész, így az együttes tagjai is nélkülözték a közönséget az elmúlt időszakban a korlátozó intézkedések miatt.

Azonban a fokozatos nyitással a rendezvények is lassan újra beindulnak, a zenekar legközelebb június 4-én áll színpadra: a Bohemian Betyars zenekarral közösen Sátoraljaújhelyen ragadnak mikrofont. A paszabi formáció nyáron több budapesti koncertet is tervez, de megyénkben is fellép majd: július 18-án Szamoskéren, a Martin György Néptáncszövetség táborában zenélnek majd.

Aki nem bírja ki a személyes találkozásig anélkül, hogy a Parno Graszt muzsikáját hallgassa, akár otthon is hangolódhat a koncertekre: az együttes az első két albuma, a 2002-es Rávágok a zongorára és a 2004-es Járom az utam teljes anyagát megosztotta hivatalos YouTube-csatornáján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában