zene

2021.07.20. 08:31

A piac, ahol zenét lehet kapni

Gitárzene, country és rock is szerepel a zenei programsorozatban.

KM

20200812 Sóstó fotó: Pusztai Sándor PS Kelet-Magyarország Vers megzenésítésekkel szórakoztatta a nagy számú közönséget a Zenes Sóstón sorozatban szerdán, a Dongó együttes.

Fotó: Pusztai Sándor

Szerdánként és szombatonként 18.30-tól egészen augusztus végéig várják a kellemes kikapcsolódásra vágyókat a sóstói piacnál, ahol helyi együttesek számítanak az érdeklődők figyelmére.

Instrumentális és akusztikus

Ezen a héten előbb a Tüneth együttes, majd a Szüret Utcza zenél: előbbi megzenésített versekkel, utóbbi dzsesszrock­kal szórakoztatja a közönséget. Július 28-án Tünde és Pila akusztikus koncertjét, 31-én a Long Dusty Road countrymuzsikáját élvezhetik a Sóstóra látogatók. A következő hónap első szerdáján a Dongó együttes megzenésített versekkel érkezik, 11-én Porubszki Tamás és az Aqueencum is színpadra lép – utóbbi zenekar Queen-dalokat ad elő. Augusztus 14-én a Tibi a hegyről együttes játszik, 18-án a dzsessz és a népzene keveredik az Artézis dalaiban. A Kaland Old Rock instrumentális gitárzenéjét augusztus 21-én élvezheti a közönség, négy nappal később pedig az Under the Mask nevű formáció rock­zenével lép a sóstói piacnál lévő színpadra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában