Nagykálló-Harangod

2021.07.18. 14:00

Főszerepben az ürgék

A Téka Népművészeti Táborban a szemfüles fotósok munkáira is kíváncsiak.

KM

Az ürgék hozzátartoznak a harangodi látképhez | Fotó: Ungi Lajos

Az idén már 36. alkalommal rendezik meg a Téka Népművészeti Tábort július 24. és augusztus 1. között: az egyhetes programsorozat ismét azokat várja, akik szeretnének elmerülni a hagyományos alkotómunkában, valamint a néptánc és a népzene világában. Ezúttal a szervezők egy plusz kreatív kihívással is készülnek.

Jutalmazzák a legjobbakat

Aki már sátorozott a harangodi fák alatt, az tudja, hogy a tábori élethez hozzátartoznak a fűben szaladgáló, kíváncsi ürgék is. A kis állatokat nem mindig könnyű lencsevégre kapni, de egy kis türelemmel bárki sikerrel járhat. Ha pedig megvan a felvétel, el is küldhetjük a Téka fotópályázatára, melyen az ürgés képek mellett olyan kompozíciókat is várnak, melyek bemutatják a tábor legérdekesebb pillanatait.

Az ürgék hozzátartoznak a harangodi látképhez | Fotó: Ungi Lajos

A pályázatra az idén készült fotókkal lehet jelentkezni július 25. és 30. között az [email protected] e-mail-címen. A beérkezett alkotásokat zsűri, illetve a táborlakók értékelik, a legjobban sikerülteket pedig július 31-én, a zárórendezvényen jutalmazzák.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában