Műsor

2021.08.21. 15:00

Hétvégi színház- és moziműsor

Móricz Zsigmond Színház

Augusztus 21., szombat

20.30: Legénybúcsú (bérletszünet) – Rózsakert Szabadtéri Színpad

20.30: Edith és Marlene – Szindbád szabadtéri pódiumszínpad

Krúdy Gyula Art Mozi

Augusztus 21–22., szombat–vasárnap

15.20: Croodék: Egy új kor (12) – amerikai animációs kalandfilm

17 óra: Bárány (16) –izlandi–svéd–lengyel misztikus film

A gyermektelen pár, Maria és Ingvar egy távoli izlandi tanyán élnek, állattenyésztéssel foglalkoznak. Karácsony éjjelén egy félig ember, félig bárány újszülöttre találnak istállójukban. Úgy döntenek, sajátjukként gondjukba veszik és felnevelik. A családi élet ígérete örömmel tölti el őket, de az emberek nem ennyire megértőek a furcsa szerzettel, akit ráadásul a bárány anyukája is szeretne visszakapni.

18.50: A beszéd (12) – francia vígjáték

A 35 éves Adrien éppen halálra unja magát a családi vacsorán: ma este is minden ugyanúgy történik, ahogy a megelőző ezer alkalommal. Unalma váratlanul pánikba fordul át, amikor leendő sógora felkéri, hogy tartson beszédet közelgő esküvőjükön. Adrien nincs olyan állapotban, hogy esküvői beszédet tartson. Barátnője nemrég szakított vele, őt pedig csak az érdekli, hogy visszaszerezze... A beszéd az év francia vígjátékmeglepetése. Intelligens humora, váratlan fordulatai és vizuális megoldásai biztosan sokáig velünk maradnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában