Film

2021.10.04. 16:56

Ecc-pecc: sztárparádé!

Igazi sztárparádét ígér a legújabb magyar film, amelyet a Duna Televízió mutat be hamarosan.

km

A színházi világ kulisszái mögé enged betekintést az Ecc-pecc című vígjáték, amelyet a Thália színházban, a társulat színészeivel forgattak idén januárban. A filmben olyan kiváló és népszerű színészek szerepelnek, mint amilyen Pindroch Csaba, Szervét Tibor és Csőre Gábor, de láthatjuk benne Szabó Erikát is, aki a szerepéről és a forgatás különlegességéről is elárult részleteket a Duna Televízió műsorában.

Újra felfedezték egymást

Október 9-én este mutatják be a filmet a Duna Televízióban. A forgatókönyvét Medveczky Balázs Ecc-pecc kimehetsz című színdarabjából dolgozta át az író Sólyom Tamással. A rendező Madarász Isti, aki januárban tíz nap alatt forgatta le a produkciót a Thália színházban.

A vígjáték szereplői azok a színészek, akik a belvárosi teátrumban estéről estére szórakoztatják a közönséget. Szabó Erika a forgatási napokat különösen élvezte. – A pandémia végén kezdtünk dolgozni, így egymás újrafelfedezése is volt ez a munka – mondta a színésznő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában