"Gyilkos Halloween"

2021.10.16. 09:11

Régi-új szerepben

A magyar származású színésznő, Jamie Lee Curtis az egyik leghíresebb filmjének folytatásához csatlakozott.

KM

Jamie Lee Curtis a Gyilkos Halloween című filmben

Forrás: Universal Pictures

Bemutatták az Egyesült Államokban a mátészalkai gyökerekkel rendelkező Jamie Lee Curtis legújabb, Gyilkos Halloween című filmjét.

A világhírű színésznő ebből az alkalomból egy albumra való, a kulisszák mögött készített fotót osztott meg közösségi oldalán a horrorfilm forgatásáról.

Hamarosan láthatjuk

– A Halloween-sorozat egy olyan ajándék nekem, amely mindig egyre többet ad. Nem a pénzről beszélek! Ilyenkor a rajongókra a gondolok, a kollégákra, a filmbéli családtagjaimra, Judy Greerre és Andi Matichakra, valamint a mi rettenthetetlen vezetőnkre, David Gordon Greenre – írta a színésznő a bejegyzésben, ezzel köszönve meg munkatársainak és a mozinézőknek a lelkesedést. Jamie Lee Curtis az alkotásban Laurie Strode szerepébe bújik, méghozzá nem először: már az első, 1978-as Halloween-filmben is ő alakította a karaktert. A film azóta számos folytatást megélt: a most bemutatott rész már a tizedik a sorban. A horrort október 21-től a hazai mozik is játsszák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában