Mozi

2021.11.06. 12:55

Jamie Lee Curtis: a kaszkadőrök hősök!

A színésznő legutóbbi filmje kulisszatitkaiba avatta be a rajongókat.

KM

Jamie Lee Curtis büszke a munkatársaira

Forrás: AFP

Fotó: NurPhoto via AFP

Ritka az olyan film, amelynek akciódús jelenteinél ne lenne szükség profi kaszkadőrökre és dublőrökre, hogy a forgatás minél biztonságosabb, a végeredmény pedig látványosabb legyen. A mátészalkai felmenőkkel büszkélkedő világhírű színésznő, Jamie Lee Curtis most közösségi oldalán mutatta meg, hogyan dolgoznak a kulisszák mögött.

Jamie Lee Curtis büszke a munkatársaira
Fotó: AFP

Folytatódik a film

Jamie Lee egyik első fontos filmje még 1978-ban a Halloween című horror volt, ahol karaktere, a fiatal Laurie Strode a mániákus gyilkos, Michael Myers elől menekül. A film az azóta eltelt több mint negyven év alatt már számos folytatást megélt, a legutóbbi részt Gyilkos Halloween címmel a közelmúltban mutatták be a mozik. A színésznő egy rövid videót töltött fel Instagram-oldalára, melyen látható, hogyan próbálta el a film egyik hátborzongató jelenetét a gyilkost játszó James Jude Courtney, illetve a vele harcoló tűzoltók bőrébe bújt kaszkadőrök.

– Annyira menő végignézni, hogyan készült a film őrületes nyitójelenete! James Jude Courtney, egy igaz tehetség vagy, a kaszkadőrcsapatunk tagjai pedig mindannyian hősök! – írta a bejegyzésben. Akiknek pedig tetszenek a Halloween-filmek, örülhetnek, ugyanis Jamie Lee Curtis még egy részre biztosan visszatér: a Halloween Ends forgatását már elkezdték előkészíteni a filmes szakemberek, és várhatóan 2022-ben érkezik a mozikba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában