A Dal 2022

2022.02.08. 07:12

Az ajaki Gubik Petráé is lehet az év dala!

Az énekesnő első nagy szerelméről énekelt az élő dalválasztó műsorban.

KM

Gubik Petra a továbbjutás után

Forrás: MTVA

Továbbjutott A Dal 2022 szombati előválogatójából az ajaki színész-énekesnő, Gubik Petra, így hamarosan az Ez van, ez! című produkció akusztikus verzióját is előadja az élő show-ban, és tovább versenyezhet „Az év dala” címért. 

Személyes történet 

– Gyerekkorom óta nagyon sok dolgot csinálok egyszerre, nekem így teljes az életem. Azt szoktam mondani, hogy ha egy nap nem 24 órából, hanem sokkal többől állna, nekem az is kevés lenne – mondta el az előadó a műsorban. – A családban nincsenek művészek, én vagyok az első, aki megpróbálkozott ezzel. A szüleim odafigyeltek arra, hogy ami nekik gyerekkorukban nem adatott meg, az nekünk meglegyen és csinálhassuk. A zenetanulás is az egyik ilyen, nagyon fontos pont volt az életünkben. 

– A színházban sok szerepet eljátszottam már, amiért nagyon hálás vagyok, de szerettem volna most valami olyasmit csinálni, ami nem egy eljátszott szerep, amiben magamat adhatom teljes mértékben, a saját gondolataimat mesélhetem el a hallgatóságnak. Az Ez van, ez! az én személyes történetem. Az első nagy szerelmemről szól, ahogyan én megéltem azt. Akkor azt gondoltam, hogy belehalok, a világ legnagyobb fájdalma van rajtam, és erre az érzésre a mai napig tisztán emlékszem – mondta el a produkciójáról. Gubik Petra dalát a zsűritagok 38 ponttal jutalmazták. 

Címkék#Gubik Petra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában