Ajak

2022.12.15. 16:48

A popzene hajnala a Dunán

Legutóbb Cserháti Zsuzsa után Gubik Petra tarolt Szenes Iván dalával.

A harmadik elődöntővel folytatódik a Duna Televízió showműsora, mégpedig A popzene hajnala című adással, amelyben többek között az Edda, a Karthago és a KFT örökérvényű slágereivel szórakoztatják a tévénézőket hazánk kedvenc énekesei. Az is kiderül december 17-én, 19:35-kor, hogy milyen meglepetéssel készülnek karácsonyra és szilveszterre a show alkotói.
Legutóbb, szombaton, a magyar beatkorszak fordulójában a Kicsi, gyere velem rózsát szedni című Gábor S. Pál-Szenes Iván szerzeményt választotta a legjobbnak a közönség és a zsűri. Cserháti Zsuzsa legendás slágerével Ajak díszpolgára, Gubik Petra mehet tovább a középdöntőbe, mellette öt másik sztárelőadó is folytathatja a versenyt dalával az évszázad slágere címért.
Hatodikként jutott tovább a Csak egy tánc volt című Szécsi Pál-dal, így Feng Ya Ou folytathatja a versenyt. Ötödikként lett középdöntős az Illés együttes slágere, Az utcán, Vastag Tamás előadásában. A negyedik helyen az LGT Szól a rádió című dala végzett Bereczki Zoltán előadásában. Noha a Zene nélkül mit érek én nem a beatkorszak slágere, Máté Péter pörgős dala méltán kapott helyet a slágerlistában, Oláh Ibolya a dobogó harmadik fokán végzett vele. Másodikként az egyik legszebb, édesanyákhoz írt magyar dal, az Úgy szeretném meghálálni jutott tovább Agárdi Szilvivel. 

KM

 

Címkék#a dal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában