Nyíregyháza

2022.12.02. 20:00

Gabriela Spanic villantása megihlette a művészt is

Másodszor is megcsodálhatták a Dancing with The Stars nézői a ve­nezuelai színésznő kibuggyanó kebleit.

KM

Zajácz Tamás a Villantás című bőrképével | Fotó: a művész archívuma

Nincs szerencséje Gabriela Spanic-nak: a Paula és Paulina sztárja másodszor is többet mutatott magából, mint amennyit szeretett volna. Tavaly bejárta a hazai sajtót a hír, hogy a venezuelai színésznőnek a Dan­cing with The Stars egyik adásában tánc közben kivillant az egyik cicije. Ez természetesen nem befolyásolta versenybeli teljesítményét, mellbedobással sem sikerült nyernie.

A sztár a fiaskó ellenére ragaszkodik hozzánk, hiszen örömmel vállalta a felkérést, s tért vissza a műsorba, a harmadik évad hetedik adásában vendégzsűriként tűnt fel a képernyőn. Mit mondhatnánk, már a belépője is erősre sikeredett: csodaszép, kék ruháját túl szűkre szabták, így egy óvatlan mozdulat következtében egy ország láthatta élő adásban Gabriela Spanic mellbimbóját.

Azt sem tudták, hova nézzenek

Úgy tartják, a művész a körülötte lévő világra reflektál alkotásaiban. Ezt Zajácz Tamás is megerősítette, hiszen a bőrműves mestert is megihlette a gyönyörű színésznő divatbakija.

– A Dan­cing with The Stars első évadában versenyző Gabriela Spanic ruhabalesete után született meg a Villantás című domborművem. Csak a saját szórakoztatásomra készítettem, őszintén szólva meg is feledkeztem róla egészen a múltkori adásig, amelyben ugyanúgy járt, mint tavaly. A mostani baki kisebb figyelmet kapott, de azért beszámolt róla a sajtó, és nekem is eszembe juttatta a műtermemben pihenő bőrképet – mondta el lapunknak a nyíregyházi születésű művész. Zajácz Tamás megjegyezte: a színésznő mintha rá is játszott volna látványos plasztikai műtétje eredményére, hiszen mindig úgy ült a pulpitus mögött, hogy férfi zsűritársai azt sem tudták, hova nézzenek.

Felajánlotta a kebelképet

A bőrműves a tévés incidens után leporolta Gabriela Spanic ihlette alkotását.

– Megkerestem a TV2 kreatív igazgatóját, és felajánlottam a csatornának a képet. Várom a válaszát, talán, partner lesz a dologban. Remélem, hogy a színésznő is láthatja majd a domborművet – jegyezte meg mosolyogva a mester. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában