Zene

2023.09.17. 13:13

Tornóczky All Access: megjelent az első lemez

L. Tóth Lajos

A Tornóczky All Access

Forrás: Bikali Sanyi

Tavaly nyáron több mint huszonöt sikeres szakmai év után új fejezethez érkezett el ifj. Tornóczky Ferenc pályafutása. A Kőbányai Zenei Stúdió igazgatóhelyettese megalapította dinamikus, autentikus, sallangmentes zenekarát, amelyben Nagy Ricsi énekel, Temesi Berci basszusgitározik, Zombori Atus dobol. Immár minden digitális zenei platformon, valamint saját webshopjukon keresztül is elérhető első nagylemezük, az „Elkezdték, folytatjuk…”!

Az albumról két dalt már ismerhet a nagyérdemű, ugyanis májusban videóklipet kapott a „Kémia”, majd augusztusban az „Ördög vigye el” szerzemény is. Az „Elkezdték, folytatjuk…”! korong minden szerzeményét közösen, egy próbateremben álmodták meg a srácok, a dalok a végleges formájukat pedig Lombos Marci szövegeivel nyerték el.

„A legfontosabbat az album címe árulja el. Sokan vannak, akikre felnézünk: Szappanos Gyuri, Póka Egon, Tornóczky Feri bácsi... A barátaink, a példaképeink. Rajtuk kívül még sorolhatnánk azokat, akik értéket képviselve itt hagytak minket, létrehoztak rengeteg olyan mondanivalót, zenét, szöveget, amit mi szeretnénk továbbadni a következő generációnak” – mondta Temesi Berci.

A Tornóczky All Access együttest a VIDOR Fesztivál látogatói is megismerhették már.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában