Nyíregyháza

2023.10.28. 10:46

Mit gondolnak, éreznek a fiúk?

Az olvasók szavazhatnak arról, milyen legyen a borítója Bessenyei Gábor új, hetedik regényének.

Szon.hu

Ha minden a tervek szerint alakul, még az idén megjelenik Bessenyei Gábor hetedik regénye. A nyíregyházi író közösségi oldalain egyre több információt oszt meg az olvasóival az új történetről, aminek – ha az előzőhöz hasonlóan nem változik meg az utolsó pillanatban – Kopj le, jófiú! lesz a címe.

Tipikus jófiúk

Mint azt elárulta: eddigi könyvei közül leginkább a Tested és lelkemre hasonlít majd, annak realista megközelítését viszi tovább. Négy fiú sorsát követjük végig, akik tipikus jófiúk, és elképesztően sikertelenek a lányoknál, míg végül úgy döntenek, változtatnak ezen. A regény arra keresi a választ, hogy ki meddig bírja, hogy megerőszakolja a saját lelkét, csak hogy „csajozni” tudjon. A történetben szinte minden benne lesz, amit a fiúk (félre)gondolnak az ismerkedésről és a lányokról – ígéri a szerző.

Még lehet voksolni

Ahogy korábban, Bessenyei Gábor ezúttal is nyilvános borítótervező pályázatot hirdetett az új Vörös pöttyös könyvhöz. A felhívásra közel 150 terv érkezett, melyekből a nyíregyházi író előzetesen kiválasztott hetet, majd a kiadó hármat. Ezek közül szavazhatnak a számukra leginkább tetszőre az olvasók, akik egyben arról is kifejezik véleményüket, mit látnának legszívesebben a hamarosan megjelenő könyv borítóján. KM

Fotó: az író archívuma

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában