Vásárosnamény

2023.12.13. 08:11

Adventi kórustalálkozó

Az est sztárvendége a Four Fathers Énekegyüttes lesz.

Szon.hu

Határon belüli és túli énekkarok adnak randevút egymásnak azon az adventi kórustalálkozón, amit  december 15-én, pénteken 18 órától rendeznek meg Vásárosnaményban a művelődési központban. A koncerten fellépő együttesek: Vox Pastoris (Nagyvárad), Kodály Zoltán Művészeti Iskola (Beregszász), Canabile Női KAMarakórus (Nagykapos), Liszt Ferenc Vegyeskar (Vásárosnamény), Vásárosnaményi Férfikar, az Eötvös József Általános Iskola és AMI Tagintézményeinek gyermekkórusai. A sztárvendég a Four Fathers Énekegyüttes lesz.

A Four Fathers Énekegyüttes 1995 őszén alakult. A capella, azaz hangszeres kíséret nélkül énekelnek. Először csak a maguk és kollégáik gyönyörűségére énekelgettek, majd miután látták, hogy amit csinálnak, másoknak is tetszik, kiléptek a nagyközönség elé. Repertoárjukban szerepel a '20-as, '30-as évek amerikai zenéje, az ún. „Barbershop Style", világslágerek, magyar slágerek feldolgozásai, spirituálék.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában