Nyíregyháza

2023.12.05. 08:19

Virtuális időutazás és adventi fények Nyíregyházán

Repüljünk vissza az 1900-as évek elejére, és lessünk be Nyíregyháza múltjába! - ismét virtuális időutazásra hívja az érdeklődőket a Nyíregyházi Turisztikai Iroda.

Szon.hu

Forrás: Nyíregyházi Turisztikai Iroda

Tavaly debütált a Nyíregyháza múltját bemutató VR film, amellyel a régi, nyüzsgő belvárosi piaci életbe csöppenhetünk vissza. A filmben az 1900-as évek elején járunk, amikor még nem állt a Kossuth szobor és a Takarékpalota, viszont zöldség- és gyümölcsárusoktól volt hangos a tér, tejet, vajat, tojást kínáltak a kofák és a Városháza előtt gördült be a kisvonat.
A Nyíregyházi Turisztikai Iroda megbízásából készült 3 perces VR film december 20-ig minden szerdán 16.00-17 óráig ingyenesen megtekinthető a Nyíregyházi Magyarok Nagyasszonya-társszékesegyházban.

Forrás:  Nyíregyházi Turisztikai Iroda

A virtuális időutazás előtt érdemes a templom toronykilátójába is felkapaszkodni, ugyanis a kilátást ebben a hónapban az adventi fények teszik még különlegesebbé.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában