Nyíregyházi SN

2019.07.25. 17:40

A legjobbját szeretné nyújtani Nyíregyházán

Véleménye szerint Nagy Csabával jól kiegészítik egymást jobb szélen.

Nagy Levente és Pánczél Zoltán után Gidai Máté személyében ismét olyan játékossal bővült a Nyíregyházi SN NB I./B-s alakulat kerete, aki már korábban viselte a csapat mezét. A 25 éves játékos a 2016–­2017-es­ idényt töltötte a szabolcsi megyeszékhely gárdájánál, és igencsak eredményes időszakot tudhatott magáénak, hiszen 73 találatával az együttes második legeredményesebb tagja volt.

Gidai Máté a legutóbbi bajnokságban a nagy terveket szövögető Békést erősítette, a jól sikerült ősz után azonban egy műtét hátráltatta további játékát.

Gidai Máté
Fotó: KM-archív

Ismerősök közé érkezik

– Ősszel jól ment a játék, de egy korábbi térdsérülésemet csak februárban műtötték meg, ezért márciusban, áprilisban és májusban már nem tudtam pályára lépni – tekintett vissza a jobbszélső. – Egy év kihagyás után örömmel jöttem vissza Nyíregyházára, hiszen ismerősök közé érkeztem.

Szeptembertől megkezdem tanulmányaimat a Debreceni Egyetemen, így az átjárás innen könnyebben megoldható. Véleményem szerint Nagy Csabával jól kiegészítjük egymást, meg tudjuk majd oldani feladatunkat, biztos vagyok benne, hogy nem lesz rivalizálás közöttünk. Az a lényeg, hogy mindig az játsszon, aki jobb formában van, mert ez szolgálja a csapat érdekeit.

– Van egy-két kiemelkedő csapat a csoportban, de egyébként nagyon kiegyensúlyozott a mezőny. Arra fogok törekedni, hogy mindig a legjobbamat nyújtsam majd. Fontos lenne, hogy a hazai mérkőzéseinket megnyerjük, és pár idegenbeli bravúrral ott lehetünk a mezőny elején – fejezte ki reményét Gidai Máté.

BB

Ezek is érdekelhetik