Hübner

2019.07.01. 09:14

Négy napig ismét pezsgett az élet a belvárosi homokon

Ismét nagy sikert aratott a már megszokott belvárosi rendezvény.

Izgalmas döntővel ért véget a 8. Hübner Strandröplabda Fesztivál, az utolsó feladás pillanata

Fotó: Sipeki Péter

A nyolcadik Hübner Strandröplabda Fesztiválon pénteken este a város sportcsapatainak alkalmi együttesei mérték össze tudásukat. A hét gárda látványos, közösségszórakoztató mérkőzéseket vívott egymással, végül az ülőröplabdások végeztek az élen bizonyítva azt, hogy ezen a talajon is ők vannak otthon.

Második helyre a Szpari focistái futottak be, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára pedig a kézilabdások értek oda, akiket nem zavart meg az eggyel nagyobb méretű labda. Negyedik helyen a kosarasok, az ötödiken a Sportcentrum gárdája végzett, őket követte a jégkorongosok alakulata, a hetedik hely pedig a Szpari aerobikosainak jutott. Szombaton a még elmaradt csoportmérkőzésekkel folytatódtak a küzdelmek, majd a főtáblás mérkőzések következtek.

A 4Ever vitt mindent

Az elmúlt napokhoz hasonlóan ezúttal sem maradtak el a gálamérkőzések, az előző évekkel ellentétben idén szombaton néztek farkas­szemet egymással a Hübner Champions keretében a megyei multik.

A minitornán végül a Michelin csapata végzett az élen, megelőzve a Coloplastot, a harmadik helyen a ContiTech alakulata végzett, negyedik lett az Eissmann, ötödik a Hübner-H, hatodik pedig a Lego gárdája. A hét utolsó napján folytatódtak a pénzdíjas verseny küzdelmei, a legjobb négy közé a 4Ever, a Gólyavádli II., a Brazilok és a Csapd le csacsi gárdája jutott. A döntőt a 4Ever és a Gólyavádli II. vívta, végül az előbbi nyerte a csatát és végzett az első helyen.

Ismét nagy sikert aratott a már jól megszokott belvárosi program, amelyhez nem kell „csak” 200 köbméter homok, több mint ezer homokzsák, egy profi szervezőgárda, valamint egy elhivatott cég, mely támogatja a rendezvényt.

Bizonyította létjogosultságát

A rendezvény zárásaként Ingo Heerdt, a Hübner-H Kft. ügyvezetője elmondta, örül annak, hogy annak idején a rendezvény mögé álltak, mert az idei is azt bizonyította, hogy van rá igény, hiszen ismét színvonalas mérkőzéseket láthatott a szép számban kilátogató nézőközönség.

Hübner Strandröplabda Fesztivál eredménye

1. 4Ever (Savic Bernadett, Janetka Vivien, Andrea Pastorová, Fazekas Balázs, Kulcsár Gergely)

2. Gólyavádli II. ( Sitku Tamara, Félegyházi Viktória, Hubicska Patrik, Smid Róbert)

3. Brazilok (Tóth Blanka, Trencsényi

Boglárka, Revák Péter, Kusnyér Gergő)

4. Csapd le csacsi ( Koczka Rita,

Veres Brigitta, Román Attila,

Ádám András)

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában