Mennyei megyei II.

2019.08.11. 21:24

„Jó úton járunk, de a kockás húsos chilis babot kerülnünk kell”

Pannónia Zrt. csoport.

Sipeki pictures [email protected]

Geszteréd-Nyírbéltek 2-1 (1-1)

Geszteréd, 100 néző, v.: Varga.

Geszteréd: Bacsó – Balogh, Horváth, Nagy, Papp, Szilágyi J., Nyeste, (Kiss), Vass, Géczi, Szilágyi Z., Serbán. Edző: Géczi Péter.

Nyírbéltek: Lakatos – Balogh Z., (Hoszpodár), László, Balogh L., Szatmári, (Rácz), Tóth, Kevert, (Kósa), Gyarmati, Kurucz, (Ugyan), Mándi, Sárga. Edző: Tóth Tibor.

Gól: Géczi, Szilágyi, illetve Balogh L. Kiállítva: Vass (25.),Horváth (38.) illetve László (38.). Ifi: 3-5.

Géczi Péter: – Gratulálok a csapatnak. A kiállítás után nagyot küzdöttek, ezt a győzelmet éjfélig ünnepeljük, utána pedig dolgozunk tovább a jó eredmények érdekében. Jobbulást az ellenfél sérült játékosának.

Tóth Tibor: – Sajnos nagyon sokat tettünk azért, hogy ezt a mérkőzést elveszítsük. Leginkább azzal, hogy nem a saját stílusunkban játszottunk. Ami számomra fájó, hogy morálisan is megbicsaklott a csapat, ezt rövid időn belül kezelnem kell.

Levelek-Apagy 1-3 (1-1)

Levelek, 200 néző, v.:Papp.

Levelek: Mozgi – Sitku, Szabó, Lakatos, (Sándor), Balogh, Bakró, (Anda), Gulyás, Svelta, (Mocsár), Gebri, Pekk, Csekk. (Páter). Edző: Gebri György.

Apagy: Polgári – Korpás, Balogh, Halastyák, (Harsányi), Márton, (Varga), Árpási, Kozák, Németh, Hegedüs, Marics, Marcsek. Edző: Németh Attila.

Gól: Bakró, illetve Márton 2. Marcsek. Ifi: 6-0.

Gebri György: – Első sorban gratulálok a fiúknak a hozzáállásért. Az első félidőben egy nulla után eldönthettük volna a mérkőzést, de a rutinosabb Apagy minden gólhelyzetet gólra váltott amihez gratulálok nekik. Jó úton járunk, de a kockás húsos chilis babot kerülnünk kell.

Németh Attila: – Az eredménnyel elégedett vagyok a mutatott játékkal kevésbé. Úgy gondolom jobban használtuk ki a helyzeteinket így mi nyertünk. Reméljük a jövő héten nem lesz ilyen meleg.

Bököny-Kék 4-3 ( 4-0)

Bököny, néző, v.: Szőnyi. Bököny: Edző: Marozsán Mihály.

Kék: Szűcs – Horváth, (Szurcsik), Poór, Lakatos, Szuromi, Szegedi, Simon, Koós, Ignácz, Szurcsik, Dócs. Edző: Fabók István.

Bököny: Juhász – Bucsku, Szabó, Ábrók, Győrösi, Tóth, Bánfi, (Pelles), Villmányi, Ugari, Danó, (Marozsán), Kiss. (Szedlár). Gól: Danó, Ugari, Villmányi, Kiss. illetve, Szurcsik 3. Ifi: 2-7.

Marozsán Mihály: – Az első félidőben erőben jobbak voltunk az a miénk volt. A másodikban elfáradtunk és az ellenfél jobban feljött. Jövő héten megpróbálunk ismét nyerni.

Fabók István: – Két gyenge megye hármas szintű csapat játszott egy nagyon gyenge meccset. Néhány játékosomnak ajánlanám a forró jógát és pilatest.

Nyíribrony-Tiszalök 2-1 (1-1)

Nyíribrony, 100 néző, v.: Tóth.

Nyíribrony: Kerekréti – Gyarmati, Szabó, Kovács, (Mihalovics), Marincsák, Kantár, (Kriston), Galamb, Juhász, Tóth, (Imre), Somogyi, Papp. (Sándor). Edző: Marincsák Viktor.

Tiszalök: Szombati – Balogh S., Balogh A., Kiss, Lakatos, Puncsák, Majoros, Péntek, Kiss, Bacskai, Aszalós. Edző: Nagy Gábor.

Gól: Juhász, Galamb, illetve Majoros. Kiállítva: Kiss, (80.perc), Balogh A. (85. ). Ifi:1-3.

Marincsák Viktor: – Minden mérkőzés más... ezt a mai tökéletesen igazolta, tizenegyest hibáztunk, kapufát lőttünk, és számtalan ziccert hibáztunk el, nem nem és nem volt szerencsénk. Örülök, hogy minden játékosom rendelkezésre áll ezután a jövő héten.

Nagy Gábor: – Egy egynél eldőlhetett volna a mérkőzés ide is oda is de sajnos ekkora ,,ellenszéllel” már nem tudtunk mit kezdeni. Sok sikert Nyíribronynak.

Tiszavasvári-Kótaj 2-4 (1-0)

Tiszavasvári, néző, v.: Kertész.

Tiszavasvári: Susánszky – Szolyka, Lakatos, Mészáros, Bakos, Bodnár, Lajos, (Huszti), Bolega, Száraz, (Holozsnyák), Ujj, Bolgár. Edző: Nagy István.

Kótaj: Kanócz – Hangácsi, Karacs, Huncsik, (Rácz), Sárközi, Szitai, (Ferenczi F.), Fabu, Tóth, (Ferenczi M.), Lakatos, Lukács, Verner. Edző: Seregi Mihály.

Gól: Száraz, Mészáros, illetve, Sárközi 2, Tóth, Rácz, Ifi: 5-0.

Nagy István: – Az első félidőben hátrányba kerülhettünk volna ehelyett a semmiből vezetést szereztünk. A második elején lezárhattuk volna a mérkőzést de az ellenfél fordítani tudott. A meccs a hajrájában meg nem ítélt büntető helyett kontrából kialakult az eredmény.

Seregi Mihály: – Fegyelmezetten taktikusan futballoztunk, elértük célunk amiért Tiszavasváriba utaztunk. Magabiztosan hoztuk el a három pontot. További sok sikert a Tiszavasvárinak. Sok boldogságot kívánunk Ferenczi Miklós csapattársunknak.

Kállósemjén-Nagykálló 4-2 (2-0)

 

Biri, 300 néző, v.: Nagy.

Kállósemjén: Jenei – Marozsán Zs., Szabó, Zsíros, (Docsa), Kóth, Lábas, (Kertész), Dengi, (Mészáros T.), Hamza, Vass, Marozsán M., (Papp),. Bencs. (Pál). Mészáros Ákos.

Nagykálló: Pekk- Parádi, Soós, Rubóczki, Fodor, Nagy, Matejkó, Koskovits, Árki, (Módis), Málik, Szabó. (Sipos). Ifj. Koskovits György.

Gól: Marozsán M. 2, Szabó, illetve Rubóczki (öngól). Módis, Nagy. Ifi: 1-1.

Mászáros Ákos: -Megérdemelten nyertük meg amérkőzést, további sok sikert a Nagykállónak.

Ifj. Koskovits György: – Adtunk két ajándék gólt. Nulla nullánál szabályos góltól fosztottak meg. Annyi még, hogy oldalról lehet dobálni a játékosokat nyugodt szívvel. Gratulálok Kállósemjénnek.

Rakamaz-Nyírlugos 10-2 (6-1)

Rakamaz, 200 néző, v.: Lengyel.

Rakamaz: Tóth – Kántor, Bagoly, (Kacsúr), Venczel, Bíró, (Károlyi), Galambosi, Málik, (Dudás), Kovács, Szívós, Cseh, (Anderka), Csobán. Edző: Veigli Géza.

Nyírlugos: Fehér – Kavalecz, Illés, Horváth József, (Petrás), Dankó, Csiki, (gyöngyösi), Horváth Jenő, Nagy, Horváth Á., Csákányos, Holló.

Gól: Szívós 3, Galambosi 2, egyik (11-esből), Venczel 2, Cseh, Károlyi, Málik. Illetve, Holló, Nagy. Ifi: 5-4.

Veigli Géza: Tíz perc alatt eldőlt aztán már csak a különbség volt kérdéses. Elsőre nem rossz de kár a kapott gólokért.

Kavalecz Béla: – Sajnos az első mérkőzésen csúnyán átverte a csapatot, mivel meg se jelent a meccsen. Ennek ellenére gratulálok Rakamaznak.

Encsencs-Kálmánháza 5-1 (2-1)

Encsencs, 100 néző, v.: Frindik.

Encsencs: Szvára – Horánszki, Szilágyi, Küzmös, (Radnai), Varjasi, Balogh, Biró, (Kiss), Csörgő, Konyha, (Tallódi), Bíró,(Szedlár), Sós. (Nagy). Edző: Szedlár János.

Kálmánháza: Pécsi – Tóth, Szabó, Pogácsás, Doboveczki, (Bene), Ádám Petics, (Szilágyi, Jakab), Sramkó, (Hirka), Perger, Ádám, (Takács), Fekete.

Gól: Biró 2, Csörgő, Sós, Szilágyi, illetve Fekete. Kiállítva: Perger (20.perc). Ifi:0-6.

Szedlár János: – A kiállítás után már csak az eredmény volt kérdéses. Sok helyzetet kihagytunk de nem vagyunk elégedetlenek.

Kotricz Zoltán: – Sajnos az első félidei korai kiállítás illetve egyéni hibák megpecsételték a sorsunkat. Már az első félidőben két belső védőnket veszítettük el. Egyiket sérülés másikat kiállítás miatt. Tőlünk acélosabb csapat sem tudna tőlünk jobban megbirkózni ezzel. Tíz emberrel is voltak tetszetős támadásokat. Az ellenfél jól büntette meg a hibáinkat és használta ki a lehetőségeket. Négyszer tudta az ellenfél elvégezni úgy korán a szabadrúgását, hogy nem figyeltünk és abból gólokat is szerzett, ami rutintalanságra mutat. Van több pozitívum amire építeni lehet. A hibákat javítva készülünk a következő meccsre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában