szparika

2019.08.07. 08:07

Jön a dorogiak elleni hazai premier

Szerdán hallhatjuk a stadionban a Szpari új indulóját.

Fotó: Pusztai Sándor

A nyitányt hétközi forduló követi a labdarúgó NB II.-ben. A Budaörs ellen idegenben győztes Nyíregyháza Spartacus szerdán délután (17.30) azt a Dorogot fogadja, amelyik vasárnap 2–1-re nyert a vendég Vasas ellen.

Fegyelmezett játékot vár

Az előző bajnokságban a Szpari idegenben ikszelt, idén májusban pedig Rezes László duplájával 2–1-re nyerte a hazai mérkőzést.

– Az első lépés sikeres volt és jó, hasonló folytatást várok a csapattól – kezdte érdeklődésünkre Zoran Szpisljak, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Elégedett vagyok a Tatabányán mutatott játékkal és eredménnyel, többen is kiemelkedően játszottak. Ezt várom szerdán is, ezt kell tendenciává állandósítani, vagy még inkább emelni a színvonalat, akkor lehetünk majd igazán eredményesek.

– Szerdán is olyan fegyelmezett játékot várok, mint amilyen vasárnap volt. Az idegenbeli és hazai játékunk között leginkább egyéni taktikai feladatokban van különbség, illetve az ellenfél játéka miatt módosulhat. Bízom benne, hogy a hazai közönség előtt is győzelemmel mutatkozhatunk majd be – így Zoran Szpisljak.

A vendégeknél lesznek ismerősök, hiszen Papp Máté és Forró Gyula is játszottak a nyíregyházi együttesben. A Tatabányán megsérült Svedyuk Alex már rendben van. Hétfőn délután már edzett a csapat, kedden pedig délelőtt volt tréning. A szerdai meccs különleges lesz, hiszen ekkor csendül majd fel a stadionban először az új Szpari-induló. Remélhetőleg szerencsét és gólokat fog hozni.

ML


Labdarúgás: NB II.

2. forduló, szerda: Nyíregyháza Spartacus–Dorog. Városi stadion, 17.30, v.: Nagy (Punyi, Berényi). Spartacus: Jova – Svedyuk, Fodor, Pejovics, Gulyás Polényi, Végső, Rezes, Kártik, Kovács N., Hornyák.

További mérkőzések: Balmazújváros–Szeged, Kazincbarcika–Békéscsaba, Tiszakécske–Ajka (mind 17.30), Budafok–Szolnok, Csákvár–Vác, MTK–Budaörs, Vasas–Soroksár, Haladás–Siófok, Győr–Gyirmót (mind 17).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában