mennyei

2019.09.20. 08:05

A Kisvárda újra betalálna

Kemecsén bíznak abban, hogy megszakad negatív szériájuk.

BB

Hétvégén hat mérkőzést rendeznek a Tiszántúli Takarék megyei I. osztályú bajnokság hetedik fordulójában.

A bajnokságban hibátlanul menetelő Nyírgyulaj az eddig szépen teljesítő Nagyhalász vendége lesz, a hazaiak nagyon készülnek, hogy megszakítsák Lukács Tibor tanítványainak szép sorozatát.

Lendületben a Namény

Három együttes még nyeretlen a mezőnyben, a Tiszakanyár még pontot sem szerzett, az edzőváltáson átesett gárda a szintén új edzővel a kispadján megtáltosodó Vásárosnaményt fogadja. Az elmúlt hétvégén megszerezte első bajnoki pontját az újonc Nyírmeggyes, Körmös Miklós csapata azt a Fehérgyarmatot fogadja, amely a bajnoki rajtnál alaposan beragadt, viszont az utolsó három mérkőzésén rendre győztesen hagyta el a gyepet.

Egy pontot gyűjtött eddig a szintén újonc Kemecse, szombaton az eddig hektikusan teljesítő Mátészalkát látják vendégül. Márton Péter, a hazaiak edzője bízik abban, hogy megszakad rossz szériájuk. A forduló rangadóját Tarpán rendezik, ahol az ötödik helyen posztoló hazaiak a tabella harmadik helyén álló és eddig csupán egyszer botló Ibrányt fogadják.

Az utóbbi két mérkőzésén nem talált a kapuba a kisvárdai együttes, Nagy Sándor csapata vasárnap törné meg 180 perces gólínségét a legutóbbi három meccsén csupán egy pontot szerző Baktalórántháza ellen. Az Újfehértó–Mándok és a Balkány–Nagyecsed mérkőzést november 24-én 13 órakor rendezik.

BB


Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 7. forduló (kezdés: 16, ifi: 14)

Szakvezetői várakozások

Szombat

Nyírmeggyes (15.)–Fehérgyarmat (8.)

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Egy nagyon jó formában lévő csapat érkezik hozzánk, aki jó mutatókkal rendelkezik. A múlt hét végén mi is megszereztük első pontunkat, ami biztató a jövőre nézve. Ha át tudjuk menteni az Ecsed elleni formánkat, akkor megszerezhetjük első győzelmünket.

Harbula Balázs, a Fehérgyarmat edzője: – Mint minden héten, ezúttal is három hiányzónk lesz a kezdőből szombaton. Így nem könnyű felkészíteni a csapatot. Bízom abban, hogy távollétemben is a győzelemre hajtanak majd a fiúk. Ha egységesek leszünk, nem lehet baj!

Tiszakanyár (16.)–Vásárosnamény (9.)

Háda Tivadar, a Tiszakanyár elnöke: – Az edzőváltás után megtáltosodó Vásárosnaményt fogadjuk hétvégén. Nekünk minden pontra égetően szükségünk van, remélem, ezzel a fiúk is tisztában vannak, és mindent megtesznek a siker érdekében.

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – A hölgyek is igyekeznek az előnyös adottságaikat hangsúlyozni, mi is ilyenek vagyunk. Nincs nálunk 70-30 arányú labdabirtoklás, nincsenek látványos labdakihozatalok, viszont azokat az adottságokat, amikkel rendelkezünk, az akarat, a fegyelmezettség, eddig maximálisan megmutattuk. Remélem, hogy hétvégén is ki tudjuk domborítani ezeket a tulajdonságainkat, és tovább folytatjuk eredményes szereplésünket.

Kemecse (14.)–Mátészalka (6.)

Márton Péter, a Kemecse edzője: – Lehet itt fogadkozni, mutogatni, hangzatos szavakat használni, de felesleges. A szó elszáll, a tett megmarad, minden a pályán dől el. Ahogy a pozitív, úgy a negatív széria is véget ér egyszer, csak hinnünk kell benne és magunkban.

Tempfli Imre, a Mátészalka játékos-edzője: – A hazaiak biztos mindent el fognak követni egy jó eredmény eléréséért. Mi két meccse nem kaptunk gólt, szeretnénk ezt a sorozatot tovább nyújtani. Nehéz mérkőzésre számítok, legalább egy pontot el akarunk hozni.

Tarpa (5.)–Ibrány (3.)

Márton István, a Tarpa edzője: – Az Ibrány most is a bajnokság egyik meghatározó csapata, de amellett, hogy a megfelelő tiszteletet megadjuk nekik, úgy gondolom, nekünk most nem az ellenféllel kell foglalkoznunk! A hét legfontosabb feladata az lesz, hogy saját magunkat rakjuk rendbe fejben! El kell hinniük a játékosoknak, amit edzésen gyakorolunk, és ott meg is tudják csinálni, a meccsen is menni fog! Ha ezt megoldjuk, akár győzelemnek is örülhetünk szombaton!

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Nagyon jó csapathoz, kiváló körülmények közé látogatunk hétvégén, ahol minden adott lesz egy jó mérkőzéshez. Nem titkolt szándékunk, hogy pontot, pontokat szerezzünk.

Vasárnap

Kisvárda II. (13.)–Baktalórántháza (7.)

Nagy Sándor, a Kisvárda II. edzője: – A legutóbbi két fordulóban nem rúgtunk gólt, pedig a helyzeteink megvoltak. Szeretnénk végre megtalálni a góllövő cipőnket. Ha jobban koncentrálunk, a végjátékban lehet esélyünk a három pont begyűjtésére.

Kozma József, a Baktalórántháza edzője: – Nincs más hátra, mint előre.

Nagyhalász (4.)–Nyírgyulaj (1.)

Ludánszki István, a Nagyhalász játékos-edzője: – Rajtunk a sor, hogy a Gyulaj kiváló sorozatát megszakítsuk. Remek hangulatú találkozóra számítok, remélem, a mérkőzés végén mi leszünk a boldogabbak.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Újabb rangadó vár ránk. Nagyhalászban soha nem könnyű pontot szerezni, de mindent megteszünk a jó eredmény eléréséért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában