Megye I.

2019.09.15. 18:54

„Szégyellem magam a fiúk nevében is a szurkolók előtt, akik ide is elkísértek minket...”

Vasárnap három mérkőzést rendeztek a Tiszántúli Takarék megyei I. osztályú bajnokság 6. fordulójában.

Mándok-Tiszakanyár 6-1 (2-1)

Mándok, 200 néző, v.: Bíró.

Mándok: Vasas-Ari, Balogh, Dallos (Győri), Phrakonkham, Baglyos (Veres), Szabó (Sipos), Fodor, Pallai, Erős, Vezhdel. Edző: Kiss Gábor.

Tiszakanyár: Kanyári-Molnár, Ujj (Koszta), Bodnár (Nagy), Varga, Vicickó (Maklári), Illés, Bacsó (Tóth), Soós, Jánvári, Rézinger (Kovics). Megbízott edző: Háda Tivadar.

A hazai csapat kiütéses győzelmet aratott az edző nélkül maradt Tiszakanyár ellen.

Gól: Baglyos 3, Erős, Bodnár, Dallos, illetve Soós. Ifi: 1-1.

Kiss Gábor:- Jó felfogásban játszottuk végig mérkőzést, természetesen csúsztak közbe hibák amiket a jövőben le kell redukálnunk, ettől függetlenül gratulálok minden játékosomnak, akik a győzelmet Pekó Marci születésnapjára ajánlják.

Háda Tivadar:- Megérdemelten nyert a Mándok.

Fehérgyarmat-Újfehértó 3-1 (2-0)

Fehérgyarmat, 250 néző, v.: Hegedűs.

Fehérgyarmat: Szűcs-Farkas, Lakatos, Orosz, Ács, Popovics (Kóczé), Barta (Imre), Mócsán, Sukály (Geletei), Antal, Kovács (Káté). Edző: Harbula Balázs.

Újfehértó: Gégény-Kerecsen (Marinka), Tóth (Boros), Csizmarik (Zámbó R.), Seres (Zámbó D.), Petics, Dénes, Mogyorósi, Daróczi, Pallai, Szigeti. Edző: Piskóti Zsolt.

Kiélezett találkozón végül a hazaiak diadalmaskodtak.

Gól: Lakatos, Antal, Imre, illetve Ifi: 3-1.

Harbula Balázs:- Végtelenül kiélezett találkozón sikerült nyernünk, amihez szerencse is szükségeltetett, mivel az ellenfél folyamatosan támadott. A csapat Siti Ferencnek ajándékokkal köszönte meg a munkáját. Ferinek, innen is sok sikert kívánunk! Káté Norbert személyében újabb ifista mutatkozott be a felnőttek között.

Piskóti Zsolt:- Először is gratulálok a hazai csapatnak, az ő hozzáállásuk példaértékű volt, mert átérezték a mérkőzés súlyát. Szégyenlem magam a a fiúk nevében is a szurkolók előtt, akik ide is elkísértek minket. Remélem minél hamarabb ki tudunk jönni ebből a hullámvölgyből, de ehhez drasztikus változásokra van szükség.

Ibrány-Balkány 4-1 (2-1)

Ibrány, 350 néző, v.: Valu.

Ibrány: Kopasz-Bernáth (Szűcs), Pápa S. (Csáki), Majoros, Nagy, Gergely, Kovács (Kiss), Jeddi, Somogyi (Pápa Sz.), Farkas, Pócsi. Játékos-edző: Kiss Tamás.

Balkány: Zán-Bátyi, Misák (Csatári), Lakatos (Huszár), Belényesi (Petruska), Szabó, Csehil (Oniszyko), Vidoven, Patalenszki, Angyal, Szabó. Játékos-edző: Belényesi Miklós.

Jó időben teljesen megérdemelt hazai győzelem született.

Gól: Nagy 3, Jeddi, illetve Oniszyko. Kiállítva: Vidoven (18. p.). Ifi: 5-3.

Kiss Tamás:- Azonos létszámnál is több helyzetet alakítottunk ki, amelyek sajnos kimaradtak. A kiállítás után azonban helyzeteinket gólokra váltottuk és megérdemelten tartottuk itthon a három pontot.

Belényesi Miklós:- Gratulálok az Ibrány győzelméhez!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában