NB III

2019.10.20. 16:30

A tesók keretbe foglalták, idegenben szerzett pontot a Sényő

Kapacina Valerék egy fordulatos meccsen, nagyon jó csapat otthonában értek el döntetlent.

Labdarúgás: NB III., Keleti csoport

ESMTK-Sényő-Carnifex FC 2-2 (2-1)

Budapest, 150 néző, v.: Zimmermann (Ring, Nagy).

ESMTK: Bonica – Nagy, Kovács B., Lipcsei, Tóbiás, Horváth (Oroszi), Boda, Herczeg (Reznek), Kovács D. (Lázár), Gubacsi, Túri. Edző: Turi Zoltán.

Sényő: Gazsi – Bodó, Klepács, Lakatos (Varga), Szokol, Boros, Lizák (Barcsay), Fabu (Kristófi), Kapacina K., Kapacina V., Márton. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

Gól: Horváth 2, illetve Kapacina K., Kapacina V. Kiállítva: Boda (78.).

Turi Zoltán: – A kiállításig el kellett volna döntenünk a mérkőzést, nagyon sok helyzetet hagytunk ki. Utána viszont nagyon magunkra húztuk az ellenfelet és nem tudtuk kivédekezni az utolsó néhány percet. Benne hagytunk a mérkőzésben kettő pontot.

Imrő László: – Álomszerűen kezdtünk, de a korai gól minket zavart meg. A találatunk után az ellenfél ránk erőltette az akaratát az első félidőben, meg is fordította a mérkőzést. A másodikban egy kapufáig jutottunk, ezen kívül nem nagyon volt helyzetünk. A mezőny legjobbja a kapusunk volt, aki meccsben tartotta a csapatot. A kiállítás picit megváltoztatta a játék képét, így összességében rászolgáltunk a döntetlenre egy nagyon jó csapat otthonában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában