Mennyei megyei I.

2019.10.19. 18:08

Rangadót nyert a Tarpa; hármat lőtt a Meggyes

A Tiszántúli Takarék megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában négy meccset rendeztek szombaton.

Forrás: Illusztráció / KM-archív

Fotó: Sipeki Peter

Nyírmeggyes-Baktalórántháza 3-0 (1-0)

Nyírmeggyes, 100 néző, v.: Papp.

Nyírmeggyes: Hajzer – Hornyák (Éles), Szántó, Török (Rézműves), Paragh (Szép), Éles, Batizi Pócsi (Szondi), Sitku, Gózner, Nemes, Drabik. Edző: Körmös Miklós.

Baktalórántháza: Kőrösi – Balogh, Csordás, Kántor (Borkó), Varga, Molnár, Illés (Zámbori), Fábri, Hajdu, Lakatos, Istenes. Edző: Borza László.

A jobban játszó hazai csapat megérdemelten nyert.

Gól: Drabik, Gózner, Szép. Ifi: 3-5.

Körmös Miklós: – Korrekt játékvezetés mellett, ilyen különbséggel is megérdemelt győzelmet arattunk. További sok sikert a Baktának!

Kozma Attila: – Gratulálok a sportszerű hazaiaknak a teljesen megérdemelt győzelemhez. Sajnos, a legjobb játékosunk Kőrösi Norbi, a kapusunk volt. Viszont az első hazai találat előtt óriásit hibázott a kettes számú asszisztens, közel egy méterre hagyta el a játékszer a labdát, amikor a vendég védő lábát érintette. A jogtalan szögletből szerzett góllal jobban járt a hazai csapat.

Tiszakanyár-Kemecse 3-4 (0-3)

Tiszakanyár, 200 néző, v.: Bíró.

Tiszakanyár: Kanyári – Molnár, Bodnár, Varga D., Vicickó, Illés, Kovics, Ujj, Soós, Rézinger, Bacsó. Edző: Ember Roland.

Kemecse: Péter – Kovács, Bárány (Bárdos), Varga B. (Tóth), Nagy, Bakó, Deme, Szaffián, Madzin, Hokk A. (Listván), Hokk B. (Szathmári). Edző: Márton Péter.

A hazaiak későn kacsoltak, már nem tudtak egyenlíteni a jól kezdő Kemecse ellen.

Gól: Soós, Varga, Vicickó, illetve Madzin 4. Ifi: 8-0.

Ember Roland: – Ezt nem értem...

Márton Péter: – Az első félidőben nyugodt voltam, mint szőnyeg a padlón, a másodikban viszont három infarktust hordtam ki lábon, nem játszottunk jól, talán én is hibáztam, de nyertünk és ez a lényeg. Levonom a második félidei következtetéseket. Gratulálok mindenkinek!

Nyírgyulaj-Mándok 1-0 (0-0)

Nyírgyulaj, 200 néző, v.: Tóth.

Nyírgyulaj: Oláh – Sárga, Tóth, Fekete (Oxi), Kovács, Haburcsák (Domokos), Bagi, Gömze, Buka, Kállai (Szabó), Kiss. Edző: Lukács Tibor.

Mándok: Vasas – Ari, Balogh, Dallos, Phrakonkham, Baglyos, Sipos, Buda (Dancs), Fodor, Pallai, Győri (Hegedüs). Edző: Mirgai László.

Küzdelmes mérkőzésen a hazaik rászolgáltak a győzelemre.

Gól: Gömze. Ifi: 14-0.

Lukács Tibor: – A helyzetek alapján megérdemelt győzelmet arattunk.

Mirgai László: – Kiváló játékvezetés mellett egy ki-ki meccset játszottunk, biztos volt, hogy aki rúg egy gólt, az meg is nyeri a mérkőzést. Sajnos, ez a hetvennyolcadik percben a hazaiaknak egy lövésből sikerült, de a négy meghatározó játékosunk hiányában, úgy, hogy még a szakosztályvezetőt is pályára küldtük, a csapat nem vallott szégyent, sőt, a döntetlenre rászolgált volna.

Tarpa-Vásárosnamény 2-1 (1-0)

Tarpa, 400 néző, v.: Veres.

Tarpa: Sas – Lakatos, Balogh, Fejes, Törtei, Losonczi (Rozman), Illés, Kacsó, Djácsenkó (Kiss), Dudics (Rácz), Gál. Edző: Márton István.

Vásárosnamény: Kardos – Géci, Dascal, Illés, Lyáh, Zán, Deskó, Fehér, Srjuba (Berec), Schmidt, Szabó (Filep). Edző: Madalina György.

Igazi, szomszédvári rangadón volt minden: kiállítás, tizenegyes, pikáns hangulat.

Gól: Törtei, Rozman, illetve Deskó. Kiállítva: Lakatos (59.), Kacsó (87.), illetve Schmidt (62.).

Márton István: – Igaz, hogy egy kis csúszással, de szerintem ennek is örül: boldog születésnapot, Szabi bácsi!

Madalina György: – Amatőr módon játszottunk, mert a játék képe alapján ezt a mérkőzést nem lett volna szabad elveszíteni. Sportszerű találkozón túlzottnak tartom a három kiállítást és a sok sárga lapot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában