kispálya

2019.11.07. 07:58

Teremben folytatják tovább

A szuperdöntőig sem unatkoznak, hamarosan teremtornán is pályára léphetnek a csapatok.

BB

Az évszakhoz képest enyhe időjárás lehetővé tette, hogy a múlt héten időben befejeződött a Decathlon–Konyha Möbel városi kispályás labdarúgó-bajnokság őszi idénye.

A szokásoknak megfele­lően ezúttal is izgalmas csatákat hoztak a találkozók, több ­csoportban is nyitott még a feljutás, illetve a kiesés kérdése. A rossz idő beálltával a kispályás labdarúgás szerelmesei azonban nem állnak le, teremben folytatják a küzdelmeket.

Kiegyensúlyozott a mezőny

– Kitűnő őszt hagytunk magunk mögött, a száztizenöt csapat közel hatszáz mérkőzést játszott le. Nagyon szorosan alakultak a csoportok, több helyen hat-hét gárda is esélyes még a bajnoki címre, és ugyanennyi akár még ki is eshet az adott csoportból. Ez is azt bizonyítja, hogy nagyon kiegyensúlyozott a mezőny – értékelt Dajka László főszervező.

– Nincs azonban megállás, jövő héten indul a terembajnokság, méltó körülmények várnak bennünket a Zrínyi Ilona Gimnázium Tiszavasvári úti sportcsarnokában. A negyven nevezett gárda keddenként és szombatonként mérkőzik meg egymással, a szuperdöntőt pedig február 29-én rendezzük.

Az első teremtornára sem kell azonban sokat várni.

– November 29-én kezdődik a háromnapos Rajál Birs Kupa országos pénzdíjas teremtorna, amelyet első alkalommal rendezünk meg. A tornán harminckét csapat vehet részt, jelentkezni november 22-éig lehet, rohamosan fogynak a helyek, már csak tíz csapat nevezését tudjuk fogadni.

Január elején ismét megrendezzük a Kelet-Magyarország–Eissmann Hungária országos pénzdíjas tornát, amely az évek során már nagy rangot vívott ki magának – fogalmazott Dajka László.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában