Kosárlabda

2020.01.14. 07:24

Évkezdésként visszavágás

A NyíKSE öt játékosa is tíz pont fölé jutott a Békéscsaba ellen.

Fotó: Pusztai Sándor

A Sunshine-­NyíKSE múlt péntek este lejátszotta az idei első mérkőzését. Évkezdésként rögtön egy rangadón kellett nagyot alakítania a nyíregyházi csapatnak, hiszen a második helyen álló közvetlen rivális, a Békéscsaba érkezett a Bánkiba. Kovács Tibor legénysége jól kezdett, majd a vendégek a következő két negyedben szorossá tették a meccset.

Pénteken újra a pályán

Asztalos Istvánékban elég erő volt ahhoz, hogy a záró etapban újra jobban kosárlabdázzanak, így 86–78-ra nyertek, ezzel visszavágtak az őszi egypontos csabai vereségért.

A NyíKSE-nek jelenleg eggyel kevesebb győzelme van még, mint a pénteken legyőzött riválisnak, viszont egy meccsel kevesebbet is játszott a csapat. Kósa Tamásék pénteken 19 órakor újra hazai környezetben lépnek pályára a Mezőberény ellen.

MK


Kosárlabda: férfi NB II., Keleti csoport

Sunshine-NyíKSE–Békéscsaba 86–78 (27–16, 18–22, 20–24, 21–16)

Bánki szakközépiskola, v.: Vaszi, Lónáth. NyíKSE: Tisza 14/6, Kósa 13/3, Oláh 3, Földesi 16/9, Asztalos 20. Csere: Zajácz 15/3, Befahy 3/3, Horváth, Csirpák 2. Edző: Kovács Tibor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában