Fogathajtás

2020.02.28. 09:51

Fekete két aranyhajtása

Valamennyi megyebeli versenyző ott lesz a szilvásváradi döntőben.

Fekete György két kategóriát s megnyert

Fotó: fogathajtas.hu

Ötvenhét fogat indult a napokban Hortobágyon rendezett fogathajtóversenyen, amely a fedeles sorozat állomása volt. Megyénk fogathajtói négy kategóriában is érdekeltek voltak.

Öt dobogós helyezés

A legsikeresebb a kettes fogatoknál Fekete György (Nyírbátori Lovas Egyesület) volt, aki az A és a B kategóriában is nagy különbséggel nyert.

A C kategóriában Fábián Ferenc és Papcsák András állhattak dobogóra. A négyes fogatoknál Szakács Róbert értékes bronzzal gazdagodott.

Fedeles verseny még Szilvásváradon, Budapesten és Hortobágyon lesz, a döntőnek április 4-én Szilvásvárad ad majd otthont, ide már valamennyi megyebeli hajtónk kvalifikálta magát.

Fogathajtás: Fedeles-kupa, Hortobágy

Kettes fogatok, A és B kategória: 1. Fekete György (Nyírbátori Lovas Egyesület), 3. Margitai Máté (Újfehértói Lovasbarátok SE), 9. Kiss Sándor (Nyírségi Lótenyésztők SE), 15. Mezei Zsolt (Nyírségi LSE), 16. Hepp-Bihari Brigitta (Nyírbátori LSHE)

C kategória: 2. Fábián Ferenc (Tákosi Hagyományörző), 3. Papcsák András (Napkori Hagyományörző), 5. ifj. Papcsák István (Nyírségi Lótenyésztők), 6. Linczenbold Gergő (Napkori Hagyományörző), 12. ifj. Papcsák András (Nyírségi LSE), 13. Gulyás Zsolt (Guido Lovaspark)

Póni kettes fogatok: 4. Szloboda Martin (Baktalórántházi HL SE)

Négyes fogatok: 3. Szakács Róbert

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában