muay thai

2020.02.10. 07:46

Világbajnokokat vertek le a vilniusi versenyen

Kitűnően szerepeltek a magyar versenyzők a nemrégiben Vilniusban rendezett Baltic Muaythai Openenen. A rangos megmérettetésen tizennyolc ország versenyzői léptek szorítóba.

A magyar színeket tizenegyen képviselték, a mieink kilenc éremmel, közte két arannyal tértek haza. A küldöttség tagja volt Rebrei József szövetségikapitány-helyettes, a máriapócsi Rebrei Gym mestere, akinek két versenyzője is szerepelt.

Fibi Márk a junior –60 kg-ban indult.

Első meccsét könyök-térd technikás KO-val nyerte egy cseh versenyző ellen, a második mérkőzésén a jelenlegi fehérorosz világbajnokot győzte le egyhangú pontozással. Az elődöntőben nagyos szoros pontozással maradt alul egy szintén fehérorosszal szemben, így a dobogó harmadik fokára állhatott.

Fibi Márk

Klubtársa, Pásztor Zsolt a kadett –50 kilósok között indult. Az első találkozóján a macedón világbajnokot győzte le. Utána már elődöntőzött, itt szintén szoros küzdelemben maradt alul egy fehérorosz versenyzővel szemben.

– Nagyon elégedett vagyok versenyzőim szereplésével. Úgy tértek haza két éremmel, hogy mindketten legyőzték kategóriájuk világbajnokát, akik októberben Antalyában a legjobbnak bizonyultak a vébén. Ez megfelelő önbizalmat adhat nekik a következő erőpróbára, ami a hónap végén egy csehországi verseny lesz – értékelt röviden Rebrei József.

ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában